Witajcie jeżeli chcecie i możecie to pomóżcie mi potrzebuję waszego głosu napiszcie w odpowiedziach które z tych dwóch txt kontynuować pobierzcie plik poniżej i dodajcie do folderu resourepack i oceńcie ps 1 z tych 2 txt może być dodane na Woj vs Pot 3 aby pamiętajcie je ocenić.
txt:
Sami sobię rubcie bo wam nic nie dogodzi wątek uważam za zamknięty i leci do kosza !
ps te txt są jeszcze w wersji BETA polecam 1.12.2 chociaż działają od 1.9 - 1.12.2
Kurna mać, no ręce opadają. Albo piszesz jeden wątek, albo wcale.
Twój txt, co mamy ci jeszcze zrobić. Może ci textury ogarnąć?
Ogarnij się bo z banem wylecisz za pajacowanie...
Spoko, robisz coś dobrowolnie dla serwera. Super sprawa, banan to doceni, ale nie rób w jeden dzień kilka wątków.
@down: Typ robi trzeci temat o tym samym. Za drugim razem napisał "dobra", myślałem że zrozumiał. Jak widzę nie, i dziś pojawiają się jeszcze z 3 kolejne tematy odnośnie tego txt, mogę się założyć.
@up Weź może melisy sobie zaparz czy coś zapal bo agresywny się robisz. Człowiek chce coś zrobić tak żeby to odpowiadało większości ludzi a ty z ryjem na niego że pisze trzeci raz ma forum. Co miał zrobić jak inne tematy mu do kosza wywalili ...?
to jak txt które byście wybrali bo nwm które kontynuować a które usunąć ?
Lepiej by było jak byś przedstawił je w fromie filmu albo ssy jakieś przynajmniej. Nikt nie będzie chciał pobrać nieznanego pliku bo ktoś w necie napisał ze to txt
aha no ok to mogę nagrać film
Cóż..
Zacznijmy od tego, że W vs P III będzie opierało się wyłącznie na teksturach 3D. Wszystkie tekstury 2D są zbędne.
Ponadto, tworzenie podobnego texturepacka jest całkowicie niepotrzebne. Z tego co widzę, twój texturepack jest jedynie zlepkiem innych, gotowych grafik; od tekstur z poprzedniej edycji zaczynając, na teksturach z zagranicznych serwerów kończąc. Twój wkład kończy się na posklejaniu ich w kupę..
Finalny texturepack Edycji zostanie posklejany w dokładnie taki sam sposób, jednak wedle gustu i uznania Admina, i ewentualnie ekipy zajmującej się trybem. Tworzenie gotowej całości bez aktywnej konsultacji z ekipą odpowiedzialną za tryb mija się z celem, bo nawet jeśli chociaż kilka tekstur okaże się przydatnych, cała reszta skończy w śmieciach.
Dobra dobra wiecie co usuwam te txt z kompa z neta i ze wszystkiego sami sobie róbcie txt 50 % txt sam zrobiłem i 50 ogarną mi znajomy a wam nie do dogodzi nic wam nie dogodzi takie złe inne jeszcze gorsze a rubcie sobię sami stara się człowiek zrobić coś za darmo na dobre chęci to nie bo nie tak bo tamto bo to a idźcie sami to robić !
Jeśli według ciebie kopiowanie tekstur packów do jednego tekstur packa to jest jakaś robota i to własna, to zabłysnąłeś... Bo żadnej txt sam nie wykonałeś i jestem o tym w 100% przekonany. A takimi słowami tylko sam to podkreśliłeś, że twoja praca to kopiuj wklej do "nowego".
PS. Nikt ci nie kazał wysyłać skopiowanych tekstur packów i do tego 95% tekstur, które były z WvsP2 xD
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.