MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Nie słuszne oskarżenia!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:PromekPL
Czy byłeś kiedyś karany?:nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ to jedyny serwer na którym gram i jest bardzo interesujący, zazwyczaj gram na surwiwalu bo to mój ulubiony rodzaj rozgrywki, zbieranie wraz z kolegami surowców na gildie handel itp. Mam 17 lat i od nie dawna gram w minecrafta bo mnie koledzy namówili. Jakieś 7 lat temu grałem o podobnej tematyce serwerach i znowu to do mnie wróciło również stremuje na platformie Twitch z waszego serwera. Piszę tą petycje ponieważ nie byłem afk tylko jedna ręką trzymałem myszkę a druga grałem na telefonie bądź oglądałem YT i rozmawiałem na ts z moimi kolegami co gram na tym serwerze. Pozdrawiam!!!
Treść Bana: "kopanie na afku"
Osoba banująca: McTrawaPl
Serwer: mineserwer.pl
A przyjemnie kopało się bedrock przez 1 minutę?

Cytat:nie byłem afk tylko jedna ręką trzymałem myszkę a druga grałem na telefonie bądź oglądałem YT i rozmawiałem na ts z moimi kolegami co gram na tym serwerze.

Po pierwsze byłeś afk, po drugie "jedna ręką trzymałem myszkę a druga grałem na telefonie bądź oglądałem YT i rozmawiałem na ts z moimi kolegami " to co ile masz rąk 3 ? Widzę, że kolejny przypadek wielu rąk.. no zaskakujące i właśnie przez to kłamstwo UB nie otrzymasz, gdybyś był szczery i się przyznał do tego błędu karę bym ci skrócił,a tak Odrzucam.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie