05-July-2019, 13:48:06
Pewnie zastanawiasz się jak zacząć zarabiać na GTA 6? 
W tym poradniku dowiesz się:
1. Co robić jako pierwsze na gta,
2. Warto kupić konto BOSS czy 100k za tą samą cenę 20zl (PSC),
3. Skąd można wziąść dobrą broń.
1.
Wchodząc na serwer pierwszy raz zadajesz sobie następujące pytania:- Jak mam tutaj zarobić?
- Co najpierw robić aby mieć pieniądze?
- Jak zdobyć broń?
Nie dawno na spawn powstał magazyn w którym zbieramy paczki i sprzedajemy za nie wielkie pieniądze. Kolejnym sposobem jest szukanie skrzyń na mapie gta. W skrzyni możesz znaleźć: amunicje, jedzenie, granaty, część zbroji, miksturę, pistolet oraz 1-15$. Każda ze skrzyń odnawia się co 2 minuty od jej otworzenia. Grając w między czasie na mapie pojawia się wojskowa skrzynia w której znajdziemy np.: miksturę, karabin mysliwski oraz 10-150$.
2.
Warto kupić konto BOSS czy 100k?BOSS posiada:
-> /kit amunicja - z tego co pamiętam 1x 64 po kazdym rodzaju. (co 24h)
-> /kit auto - 1 auto. Jeśli posiadasz bossa to możesz jeździć bez prawa jazdy. (co 24h)
-> /kit boss - 1 karabin maszynowy MP5 - wygląda tak samo jak SCAR-L. (co 15 dni - chyba)
Moim zdaniem opłaca się kupić 100k, ponieważ kupując bossa nie dostajesz zbroji ani niczego - kiedy kupisz bossa i tak jesteś bez pieniędzy. Kupując 100k możesz w sklepie na spawn zakupić całą zbroje paramilitarną. Sam mam zbroje paramilitarną więc wiem, że był to dobry wybor - teraz mogę robić banki itd.

3.
No tak, bez broni ani rusz...Bronie można zdobyć na spawn w sklepie wymieniając głowy różnych mafii na daną broń. Członków różnych mafii znajdziesz na mapie lub łatwym sposobem możesz teleportować się do nich po przez przystanek autobusowy lub telefon/laptop.
Najłatwiejszym sposobem jest zarabianie pieniędzy i kupowanie broni z ofert /oferty. Bronie możesz znaleźć również w skrzynkach na mapie czyli pistolet lub dubeltowke.
Ja jako Mr_0VERR również zbieram główki więc sprzedaje bardzo tanio bronie na ofertach - zapraszam do kupna