MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: warp wyspy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej wszystkich .... dawno nie było moich narzekań wiec powracam

Fajnie że mamy warp wyspy czy jak kto woli wyspy pryzmarynu ... nowe lokacje i kopalnie fajny bos do pokonania aby sie tam dostać ale jest niestety ALE

co do blazów których moze byc i nawet ze 100 szt to i tak sie je pokona jedynym problemem dla słabszych sprzetów moze byc zawieszka ...

co do tych rybek kurcze czy ktoś z EKIPY tam był ... esmak łyka potke oddychania pod wodą koksa siłe i zaglada tam a ich jest około 150 szt wszytkie sie na ciebie rzucają i ze strachu o seta klepiesz ........ is lub spawn

da sie to jakoś ogarnąc czy uprościć
Następnym razem weź 3 sety i może nie idź sam tylko z kimś, co do uproszczenia tego to nie wiem jak to działa, czy są to spawnery czy jakoś inaczej się respią, ale chyba nie da rady tego uprościć. Smile
No dobra ilość ich nie jest do ogarnięcia ... Ale można było by zrobić więcej tzw skrytek ale mniejszych pomieszczeń gdzie można się schować zjeść itp i ruszać do walki najlepiej blisko dna. .. można też zrobić więcej wyjść
Wracam z pomysłem ... wczoraj byłem na warp wyspy no powiem tak tych ryb strażników czy jak one tam się nazywają jest mega dużo ... pomoysl kat taki wstawcie tam spawner kałamarnic one wtedy będę atakować gracza ale też i kalamarnice co pozwoli je atakować oczywiście pomyśl z pomieszczeniami na zregeneroanie się też nadal uważam że dobry wtedy ilość ich też nie przeszkadza
naprawiłem problem, powinno już być super.
Przekierowanie