MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: "Słaba" Strzelba Bojowa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

Dzisiaj robiłem opening na GTA i wylosowałem 2 strzelby bojowe. Od razu się ucieszyłem ale kiedy przyszło do wykonania trudnego questa naprawdę się
zawiodłem gdyż broń jest strasznie wolna jeśli chodzi o strzelanie a jej dmg
maksymalny to nie 7 a 6. Kolejną rzecz jest jej reload jeśli chodzi o pojedyncze
przeładowanie to jest lepsza od sajgi 12 ale jak przyjdzie przeładować całą broń
to moby spokojnie se nas ubiją w tym czasie. Jedynymi jej plusami są: szybsze
przeładowanie(pojedyncze) oraz mniejszy rozrzut, lecz ogólnie ta bron jest o wiele
słabsza od sajgi 12 nie tylko do questów ale również pvp.

Więc proponowałbym
poprawić opis i dać jej 6 dmg, ale zwiększyć prędkość strzału (troszkę szybsza od sajgi)

Moim zdaniem broń powinna zostać wzmocniona ze względu na to iż dropi ona z o wiele rzadszej skrzynki Wink.
Nie dopisałeś jeszcze, że strzelba bojowa posiada zasięg o około 2/5 większy, lecz w większości przypadków nie ma to znaczenia, ponieważ z odległości 16-22 kratek broń nie zadaje prawie DMG lub nawet nie zabiera obrażeń dla moba, a do gracza z takiej odległości lepiej strzelać już z np. karabinu.
Jeszcze raz chciałbym dodać iż preferuje takie samo rozwiązanie jak w przypadku M4A1 czyli zostawić 6 dmg strzelbie, ale zwiększyć jej szybkość strzału.
@refresh
@refresh
@refresh
Przekierowanie