02-September-2015, 14:02:02
02-September-2015, 14:20:59
Spoko ale nie musisz robić o tym wątku.
02-September-2015, 17:54:03
Szkoda, bo byłeś na forum tylko 5-6 dni... Nie przejmuj się jakimś tam Jakubkiem, Zobacz:
Mnie cała administracja (prawie) nie lubi, i się tym nie przejmuje.
Niektórzy dają mi minusy ''Zgiń'' lub ''Zeby pogryzł Cie pieseł'' i sie tym nie przejmuje ;P
Dają mi też minusy z nikłych przyczyn ''brak komentarza'' od dzieci...
I jakoś nie odchodzę i raczej nie mam zamiaru, tobie też lepiej radze ale to już twoja sprawa
Mnie cała administracja (prawie) nie lubi, i się tym nie przejmuje.
Niektórzy dają mi minusy ''Zgiń'' lub ''Zeby pogryzł Cie pieseł'' i sie tym nie przejmuje ;P
Dają mi też minusy z nikłych przyczyn ''brak komentarza'' od dzieci...
I jakoś nie odchodzę i raczej nie mam zamiaru, tobie też lepiej radze ale to już twoja sprawa

03-September-2015, 07:37:41
Teraz będzie z siebie ofiarę robił...
Zabierasz mi reputację którą zdobywam z trudem. Innym graczom też. Przynajmniej nie będzie już minusów bo napisaliśmy że Twoja budowla się nie podoba nam. I zamiast przyznać się do błędu to odchodzi i robi z siebie kozła ofiarnego. Nie sądziłem że to kiedyś napiszę, ale zabij się
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Zabierasz mi reputację którą zdobywam z trudem. Innym graczom też. Przynajmniej nie będzie już minusów bo napisaliśmy że Twoja budowla się nie podoba nam. I zamiast przyznać się do błędu to odchodzi i robi z siebie kozła ofiarnego. Nie sądziłem że to kiedyś napiszę, ale zabij się
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
03-September-2015, 07:57:04
Moze troche wiecej szacunku do innych. Ty w jego wieku na pewno nie byles lepszy. Co do autora tematu, ktos wypowiedzial sie w innym watku zeby olac takie zaczepki. Temat zamykam.