MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Koniec
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zawieszam przygodę z tym serwerkiem , grałem na nim od 2014/2015 r do dzisiaj . Od tygodnia mam spadki FPS przez BP , a grałem tylko na wojownicy Dusz to zmusiło mnie ze skończeńczenie z tym serwerem .
Miałem tam kupiony Dusz róg Vortex błogo klątwę i x5vipa jest bardzo dużo kupionych klas : poprzez farmera obcego skryto do ducha icemana
Zostało mi do kupienia 14 klas większości po mniej niż 10k jeżeli ktoś chce przejąć konto niech pisze
Pozdrawiam votremix
Szkoda... No cóż powodzenia XD
Czytaj wiadomość prywatna.
vortemix bardzo szkoda mordeczko a do odnosnie koncowki tematu to chcialbym przejac konto pisz pw na forum jesli tak, jesli nie to odp pod tym kom. ~ Pozdrawiam NestXX
Z regulaminu serwera wynika ze handel kontami za jaka kolwiek walute wirtualna/rzeczywista jest zabroniony wiec lepiej nie pisz tak otwarcie ze chcesz sprzedac konto bo kochana administracja minefoxa sie tym zajmie Smile
@up Kolega napisał, że konto można przejąć i nic w zamian nie chce, więc to nie jest sprzedaż konta.
@up +
I tak pewnie wrócisz, ale okeeeej XD
Boże kolejny odchodzi, tylko nie to...

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie