Eloooooo.
Ten wątek stworzyłem abyście mogli tu powiedzieć o swoich przeżyciach z tą grą. Możę nie wielu was grało w gre lecz myśle że dużo osób oglądało serial. Dam wam może tutaj wzór jakim możecie się sterować:
Ulubiona postać:
Najlepszy sezon:
Uzasadnienie (up):
Znienawidzona postać:
Ulubiona walka:
Najtrudniejszy wybór (gra):
Najgorszy moment w grze\serialu:
Jak macie pomysł co możecie jeszcze dodać śmiało dopisujcie

Chętnie poczytam to co umieścicie w tym wątku[/b]
@EDIT Pomysł Nisooo
The Walking Dead... Najlepsza gra w jaka miałem przyjemność grać i oglodac serię na yt.
Ulubiona postać : Clemcia/ Lee [*]
Najlepszy sezon: 1
Uzasadnienie : nie wiem.. Po prostu był genialny tego nie da się opisać ten dreszczyk emocji.. Chwilę wzruszenia współczucia... Coś pięknego. Niestety z kolejnym sezonem spadał mój zachwyt..
Znienawidzona postać : Zdecydowanie ta malolata Sara.. Szlag mnie trafiał jak wpadła w histerie XD
Ulubiona Walka : Najbardziej zatkwila mi w pamięci walka między Lee a szwendaczami. Szedł on ratować Clementine mierzac się z hordą szwendaczy.
Dodałbym :
- Najtrudniejsze wybory w grze
- Najgorszy moment w grze/filmie
@up Mysle ze mam podobne zdanie do ciebie ale do ulubionych postaci dodalbym Kennego (mega skurczybyk) a do znienawidzonych Minevre. Pomysly są mega spoko także następne osoby będą mogły skorzystać. Ja TWD jako gry nigdy nie zapomne. Dodam jeszcze ulubione postacie z poszczególpnych sezonów oprócz trójki
Lee
Kenny
Clem
TWD 1—Omid
TWD 2—Luke
TWD 3 (OKROPNY SEZON ALE JUZ WYPISZE POSTAC)— Javi\Tripp
TWD 4— Louis\AJ
A i jak ktos nie zna jeszcze tej gry polecam obejrzeć u Isamu. Wiem ze strasznie przeklina ale nie znam innego jutubera ktory tak wczół sie w tą gre. On traktował Clem jak swoją córke.
Ja wypowiem się o serialu, wolę go od gry.
Ulubiona postać: Zdecydowanie Daryl
Najlepszy sezon: ciężko mi tu odpowiedzieć, chyba V
Uzasadnienie (up): Bardzo podobał mi się wątek tworzenia więzi pomiędzy Beth a Darylem, cała „ucieczka” z więzienia to są zdecydowanie moje klimaty.
Znienawidzona postać: Eugene
Ulubiona walka: Walka Glena w bodajże VI sezonie jak stał na śmietniku z (nie pamiętam jego imienia ;/) postrzelił się i razem spadli w hordę szwędaczy.
@up dzieki za wypowiedz. Serialu zbytnio nie oglodam ale ten co sie na smietjniku z Glenem postrzelil to byl bodajze Nicolas
Brak zainteresowania.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!