MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]MineK
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tak jak wcześniej prosiłem o unban ponieważ net mi się zciął a wszyscy byli za UB i kalis napisał że nie dostane po moja ocena była negatywna (wszyscy byli za unbanem) podaje serw na serwery-minecraft.pl jako negatywny a administracja powinna się zastanowić czy napewno można sobie tak manipulować graczami daje 4 dni jak nic się nie stani podaje serw i dopiero nauczy się administracja porządku.
Dziękuje.
Link:
http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-UNB...ht=unban..
Do takiego latania są to już cheaty... Jak ktoś ma laga to nie chodzi... i lewituje nad przepaścią ale bana nie dostaje czyli tak jak powiedział Kalis. I człowieku nie strasz tym że będziesz reklamować serwer : )
O jej to takie strasznie, dasz negatywana ocene na mojej stronie "serwery-minecraft.pl" takie straszne, jak juz mówiłem ub nie dostaniesz bo za to ze lewitowałeś po spadnieciu podłogi o niczym nie swiadczy... Bo zawsze zostaje sie za to wyrzucenie z trybu...
Witaj Graczu. Twoje prośbo o odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie