MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytania and propozycje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam zaczynam od pytania:
Czasem gracze piszą np. w ten sposób na WvsP:
* [nickgracza] [wiadomość]
Jak to zrobić? Jakaś komenda?
Teraz propozycje:
Dodanie kuli ognia dla smoka
Danie jakiegoś czasu dla oślepienia pająka że np. może oślepiać co 5 sekund. To że może cały czas to zbyt op.
Edit Da się pisać pw komendą /tell [nick gracza]uzupełnianie tabem nie działa] [Wiadomość]

Co do smoka to pod warunkiem że po wystrzeleniu jest nieruchomy na kilka SEC

A co do pająka to mi to nie przeszkadza czyli neutral
Albo /m xDLamaxD Siema
Jakubek Banan powiedział, że aktualnie nie bedzie nic zmieniał wiec nwm poco taki wątek. Ale z drugiej strony, jest to lista propozycji na przyszłość, więc sie wypowiem ;3
Nie można wg ani na WD ani na WvP pisać komendy /mail send bo wyskakuje, że to jest niby /money send -,-
Cytat:Danie jakiegoś czasu dla oślepienia pająka że np. może oślepiać co 5 sekund. To że może cały czas to zbyt op.
Wiecznie coś wam nie pasuje, jeżeli nie dajecie sobie rady w walce
Na WD wywalić lawę, zablokować wiaderka - bo podpalają.
Bardzo rzadko zdarza mi się być oślepionym przez pająka - większość obrażeń od niego to trucizna - o ile w ogóle zdąży zatruć, bo pada dość szybko.
Masz większość boskich itemów - więc zmień taktykę co do pająka, bo i tak masz większą przewagę niż on.
(01-September-2015 20:45:41)jakubek99 napisał(a): [ -> ]Witam zaczynam od pytania:
Czasem gracze piszą np. w ten sposób na WvsP:
* [nickgracza] [wiadomość]
Jak to zrobić? Jakaś komenda?
Teraz propozycje:
Dodanie kuli ognia dla smoka
Danie jakiegoś czasu dla oślepienia pająka że np. może oślepiać co 5 sekund. To że może cały czas to zbyt op.

Wiadomość
* nick wiadomość
Piszę się taką komendą:
Kod:
/m [wiadomość]
Dzięki all za odpowiedź sypne diaxami jak wejdę na kompa a mówcie jak oceniacie propozycje.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
@Refresh
Przekierowanie