MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: cofka serwera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
dziś 19.06.2019 o godzinie około 15.30 wywaliło serwer
podczas tego zdarzenia grałem sobie na gta 6 ,gdy wywaliło serwer miałem w ręce moserberga .
Po wczytaniu sie ponownie do gry niemialem go ,moje eq tak jak innych wrócilo do ostatniego zapisu co najdziwniejsze mialem wtedy wystawionego mosserberga na ofertach.
przeszukałem oferty na lewo i prawo i go niebyło ani w poczcie to jest mój pierwszy post-skarga są gracze którzy mogą to potwierdzic że go posiadałem np.milo1717 wasz policjant który mi go dał mam nadzieje że go zwrócicie
pozdrawiam p24(nick na serwerze)
Jeśli chcesz to można tobie (lub innym graczom) przywrócić backupa EQ i u ciebie jest z godziny 13, więc jeśli jesteś zainteresowany to wbij na tryb i odpowiedz lub w wątku.
(19-June-2019 16:10:28)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Jeśli chcesz to można tobie (lub innym graczom) przywrócić backupa EQ i u ciebie jest z godziny 13, więc jeśli jesteś zainteresowany to wbij na tryb i odpowiedz lub w wątku.

czyli mam wbić teraz na serwer na gta i mi przywrocicie ??!?! bo on był na ofertach wtedy
i go okolo godziny cofki serwera wziolem go do eq
Przywrócone.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie