MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN - niesłusznie zbanowany
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:QCpass1337
[b]Czy byłeś kiedyś karany?:Tak na poprzednich edycjach.
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ uważam, że ban został nadany bez podstawnie oraz żaden gracz nie jest w stanie oceniać czy ktoś używa "macra" lub innych wspomagaczy klikania bez sprawdzenia na skype/teamviewer.
[b]Treść Bana:Macro/AutoClicker
[b]Osoba banująca:Jamakoshi2012
[b]Serwer:Minefox.pl - tryb: Survival
(18-June-2019 19:27:41)Wilkblow napisał(a): [ -> ]Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ uważam, że ban został nadany bez podstawnie oraz żaden gracz nie jest w stanie oceniać czy ktoś używa "macra" lub innych wspomagaczy klikania bez sprawdzenia na skype/teamviewer.

Witaj,

Na początek fajnie, że nie napisałeś, że owego wspomagacza nie posiadasz.

"Ponieważ uważam, że ban został nadany bez podstawnie" kilku innych graczy z którymi się biłeś uważa inaczej.

"oraz żaden gracz nie jest w stanie oceniać czy ktoś używa "macra" lub innych wspomagaczy klikania bez sprawdzenia na skype/teamviewer."
Takie bajeczki to możesz pisać dla graczy którzy grają w minecrafta tydzień,
żaden gracz cię nie zbanował tylko Administrator.

Zacznijmy od tego, że obserwowałem całą waszą walkę, wszystko było dobrze gdyby mi jeden z graczy nie zgłosił, że dziwnie się klepiesz.
Tepłem się do ciebie aby to zobaczyć, na efekt nie czekałem nawet 10 sekund aby zobaczyć w jaki sposób się klepiesz.
Twoja postać nie przestawała klikać (machać łapką) kliknięcia były takie same i nieprzerwane, nie ważne co miałeś w łapce, czy to miecz, zbroje, amulety czy perły i koxy którymi biłeś i jadłeś jednocześnie.
Na killaure to nie wyglądało wiec zostaje Macro/AutoClicker. Sprawdzać Cię w takim przypadku nie musiałem bo było to widoczne gołym okiem, Sprawdzać cię już też nie ma po co bo znając was komputery są już czyste.

Prośbę o UnBana Odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie