MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie zapominam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wątek ten będzie dosyć rozległy, coś typu „przywitaj się”. Nie jestem nowym użytkownikiem, choć data rejestracji może wskazywać na coś innego. Grałem tutaj od bardzo dawna, niektórzy ze starej ekipy mogą mnie kojarzyć, choć nie bezpośrednio z nicku. Nick ten też nie jest przypadkową, używałem go już wcześniej na serwerze jako „pacynki”. Generalnie czas spędzony w grze wspominam głównie pozytywnie, aczkolwiek zdarzają się niechlubne wyjątki. Zidentyfikowanie mnie po adresie IP czy MAC może być problematyczne, gdyż IP jest wzięte z transferu danych, natomiast adresu MAC tej karty sieciowej po raz pierwszy użyłem na forum, więc można mnie po tym ciężko zidentyfikować (co nieco jednak ta szkoła mnie nauczyła Big Grin).
Jak głosi tytuł tematu – nie zapominam. Nie zapominam o starych czasach, o wspaniałej grze i wspaniałych rozmowach. Nie zapominam o wzlotach i upadkach, nie zapominam osiągniętych postępów i porażek. Cały czas obserwowałem to forum z perspektywy gościa, wiem, co się mniej więcej działo przez czas mojej „nieobecności”. Wspominam tą starą ekipę – zarówno tą, która jest wśród nas, jak i tą, która została zbanowana (np. Howster).
Obecnie „param się” programowaniem. Rozwijam swoje umiejętności w języku, który ostatnio ustąpił miejsca innemu dosyć ambitnemu językowi. Mowa tutaj o Javie. Ponadto ogarniam takie języki programowania jak C++, PHP, JavaScript, SQL (głównie PostgreSQL i MySQL), kaskadowe arkusze stylów CSS, HTML. Pewnie jeszcze coś, o czym nie pamiętam, bo nie korzystam z tego na co dzień. A wszystko zaczęło się od bardzo prymitywnego programowania, który oferował plugin Skript Wink
Pamiętam nadal słowa Banana, że „to są tablice. I tak ich nie ogarniesz”. Jak pokazał czas, ogarnąłem tablicę – trochę mnie źle oceniłeś. Potrafię obecnie z Minecraftem robić co chcę, mam wiele pomysłów na pluginy, a pomyśleć, że ogranicza mnie tylko moja wyobraźnia.
Trollem nie jestem, nie jaram się tego typu zachowaniem. Chcę tym wątkiem przede wszystkim pokazać, że jestem. Życzę powodzenia w odgadywaniu kim jestem, chyba że wolicie pójść po łatwiźnie i od razu wlepić mi bana za „multikonto”, o którym nic nie wiecie.
Stara ekipa, w której był Howster jak to nazwałeś to wcale nie stara ekipa, były "starsze" i bardziej zapomniane Smile
Witaj Smile
Howster to tylko jedna z wielu osób. Grojczana (Szymona) też pamiętam. Ciebie pomocniku też miło wspominam Wink

Dodam jeszcze tutaj osobę Trawy (ta, Ciebie też pamiętam), kiedy miałeś już taką recydywę, że za każdą łacinę zarabiałeś perma Wink
Widzę weterana... :v
Fajnie spotkać kogoś takiego, szczególnie że (nie oszukujmy się) serwerownia wymiera.
Cześć! Big Grin
Weteran - bardzo dobre określenie Trox Wink
Znacznie lepsze niż użyte wcześniej wyjadacz Tongue

Pod wieloma względami można nazwać mnie weteranem. Dzięki Wink
Umm, kolejna osoba, która jest już długo z tą serwerownią, nono :>
Czyżby przyszły programista? Ja w tym roku planuje dopiero zacząć, huh
Siemka! ;p
A można się dowiedzieć mniej więcej od kiedy tutaj grasz? ^^
// Oof, już wiem kim jesteś :>
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

321kraV - Vark123. Trudne... Łatwiej po innej rzeczy niż ip Cię było zweryfikować.
Przekierowanie