MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ile mamy cierpieć!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co 4 gracz ma killaure i po zbanowaniu od razu robi multikonto i nie ma nikogo który by w tej sytułacji zareagował wciąż czekam na anty aure, fly x-ray i wiele innych hacków bo to że tracę itemy w nieuczciwej klepie to już się robi żenujące jak dzieci z aury klepią moje pytanie brzmi: kiedy mineserwer pozbędzie się cziterów czy trudne jest poradzenie się z tym problemem? czy trudno jest zrobić launcher jak z zyczu ze huzuni nawet na serwa zycza nie puści bo niewidzi tego jako jego launcher MC bad zainstalować anty czity jak na serwach z 1500 graczy w godzinach południa bądź cokolwiek innego proszę to się robi nieznośne Angry
Spokojnie... Onearmshooter zda test i ani jeden cheater nie odważy się wejść na serw Big Grin Ciekawe, kiedy dojdzie do testów AC.
No wiecie, One nie będzie siedział 48/h ma szkołę jak inni, jak ja, a cheaterów wszystkich nie wyłapie, tak samo jak inni P. Zbanujemy jednego cheatera wieczorem, rano przyjdzie pod innym nickiem itd..
cziterów zwykłym banem się nie pozbedzie jak pisałem zrobi multika i będzie dalej aurzyć więc albo na IP albo launcher na który huzuni i innych hacków nie puści albo anty czity lub coś jeszcze
Cale osiedle może jechać z jednego IP......
[b]Wielu niewinnych graczy polegnieSad....[\b]
Dlatego właśnie chcę, by każdy komputer miał 1 IP, a nie cały blok takie same ._.
Ale to tylko sen Wink
Przekierowanie