MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: To Koniec...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
To Koniec, to już czas zakończyć piękną historię związaną z tą serwerownią...

Witajcie, to już będzie ostatni mój post na forum. Będę je tylko odwiedzał bardzo sporadycznie.

Przygodę z Serwerownią zacząłem na trybie wojownicy dusz na których gram od startu. Nie udzielam się wtedy kompletnie na ts3 czy forum. Przez ponad rok otwarcie mogę powiedzieć - bylem uzależniony. Grałem po 9 godzin dziennie, bez przerwy. Po jakimś czasie oceny w szkole zaczęły spadać, miałem coraz mniejszy kontakt z przyjaciółmi. Na moje szczęście rodzice zareagowali odbierając mi komputer na 1 miesiąc. Po przerwie wróciłem do gry, lecz grałem już z opamiętaniem. Miałem wiele konfliktów z Redoshim ( i cyferki ). Po dłuższym czasie znudził mi się tryb i bardzo bardzo rzadko wchodziłem na niego. Miałem tkz. Zrywy na grę. Zacząłem wtedy grać w csa. Z biegiem czasu obiło mi się o uszy. Iż startuje nowa edycja WD. Wbiłem odrazu i oczywiście z dnia na dzień przyzwyczajałem się do nowych broni ( topór , zegar ) i nowych map. Kiedy znowu przypomniałem sobie „jak się gra na wd” to znów zacząłem na nim MANIACZYĆ, lecz w porę się obudziłem i ogarnąłem. Zauważyłem także, ze to już nie to samo. Brak współpracy drużynowej, wyzwiska, poniżanie innych osób. Brak taktyki na rundę ( przyznaje się na początku tez byłem toxycznym gównia**** )
Jakieś 5 miesięcy temu zacząłem grać na różnych trybach, udzielałem się na forum / ts3. Dołączyłem do ekipy Immortals, gdzie spędziłem tez wspaniałe chwile między innymi z osobami : Kubaa, f4zzy_ , ARASZ1337, HeadKubunir1, 666zdychaj, lukasz39 i wiele innych.
Meh, niestety lata przybywają, coraz więcej nauki, zgrupowania na kadrę siatkarską brak czasu.. Muszę szczerze powiedzieć, ze kończy się dzisiaj u mnie pewien OKRES ŻYCIA. Naprawdę byłem związany z serwerem.. Ale mogę powiedzieć, iż w bardzo dobry sposób zakończyłem przygodę z serwerownią. Będę przybywał tu raz na miesiąc i przeglądał co i jak.
Tymaczasem trzymajcie się i niech wasz serwer rozwija się w najlepsze Wink
Forum - SoSexY Minecraft - Moonster2K
PS: wszystkie zaległe MG które komuś obiecałem dostarczę w przeciągu tygodnia.
Możecie napisać kto pamięta graczy np :
INK, Pietra05
Elo benc xd
Sukcesów w dalszym życiu itd
Będę szczery - nie znam Cię ale wiem że będziesz nadal grać, jak nie pod jednym nickiem to pod innym Tongue
Dominik, meh będę się starał już nie, ale może za rok wrócę na tydzień.. Pogram i znów mi się znudzi ...
To Powodzonka w dalszym życiu a Inka to ja pamiętam ;s gralem jeszcze wtedy pod Nickiem "krwa"
To ten powodzenia w życiu
Krzyż na drogę.
"Człowiek może umrzeć, minecraft w człowieku nigdy..."
O matko tylko nie to... not even interesting.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie