05-June-2019, 20:17:07
Nazwa użytkownika zbanowanego: Sjook
Czy byłeś kiedyś karany?: Tak, niesłuszny, przez nieporozumienie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Poprostu chce UB bo jest on nie do konca sluszny
Treść Bana: ,,Wykorzysztywanie bugów i nie zgłaszanie ich,,
Osoba banująca: Baldus
Serwer: SkyBlock MINESERWER.PL
Generalnie sytuacja wyglądała tak , że poszedłem na spawna i na ziemi leżało czerwone szkło które miało nazwe ,,Zamknij Menu,, nie wiedziałem do końca co to więc użyłem [i] aby pokazac to na czacie, potem napisałem ,,?,, (Baldus był aktywny) Nikt nie odpisywał więc szkło spaliłem, po niedługim czasie dostałem bana za o powodzie podanym wyżej. Dobrze wiem że wszelkie bugi należy zgłaszac ale myslałem ze gdyby to był zbugowany item Baldus zareagował by odrazu i coś mi napisał, myślałem że jest Afk więc szkło spaliłem i tyle.
Czy byłeś kiedyś karany?: Tak, niesłuszny, przez nieporozumienie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Poprostu chce UB bo jest on nie do konca sluszny
Treść Bana: ,,Wykorzysztywanie bugów i nie zgłaszanie ich,,
Osoba banująca: Baldus
Serwer: SkyBlock MINESERWER.PL
Generalnie sytuacja wyglądała tak , że poszedłem na spawna i na ziemi leżało czerwone szkło które miało nazwe ,,Zamknij Menu,, nie wiedziałem do końca co to więc użyłem [i] aby pokazac to na czacie, potem napisałem ,,?,, (Baldus był aktywny) Nikt nie odpisywał więc szkło spaliłem, po niedługim czasie dostałem bana za o powodzie podanym wyżej. Dobrze wiem że wszelkie bugi należy zgłaszac ale myslałem ze gdyby to był zbugowany item Baldus zareagował by odrazu i coś mi napisał, myślałem że jest Afk więc szkło spaliłem i tyle.