MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Do poprawy :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie, ten wątek chciałbym żeby nie był zamykany, bo często widzę jakieś literówki, błędy itp. Jako iż przygotowałem kolejny zestaw myślę że nieco zostanie coś z tym zrobione. A więc lecimy:

1. NPC Klasy.

Ten NPC nie stoi na swoim miejscu, przez co wygląda jakby się zgubił, a nie na handlarza.

[Obrazek: image.php?dm=47JZ]

2. Opis Ninja.

W opisie Ninja widnieje jeden znak, którego nie powinno być.

[Obrazek: image.php?dm=DB8Y]

3. Topka.

Może nie chodzi mi tu o samą topke, ale jest w nim gracz, który został zbanowany, więc nie powinno go zaliczać do topki.

[Obrazek: image.php?dm=RH7L]

4. Liczba osób w drużynie.

Ok, tutaj każdy to widzi, lecz nadal to nie zostało naprawione. Nad NPC drużyn np. Zielonej pomimo że graczy jest np. 5, pokazuje 0.

[Obrazek: image.php?dm=KVSF]

[Obrazek: image.php?dm=BB05]

5. Armor Stand'y drużyn.
Po usunięciu informacji ile graczy jest w drużynie np. Zielonej, zostały usunięte Armor Stand'y. Jeżeli tak ma być to chociaż usuńcie Cobblestone.

6. Niepotrzebne znaki interpunkcyjne.
Gdy czytałem opis broni na trybie WD 2.0 w grze dostrzegłem że są tam znaki interpunkcyjne, których nie powinno być.

Miecz Dusz
Najlepszy miecz w grze! Tnij przeciwników! na kawałki!

Powinno pisać
Najlepszy miecz w grze! Tnij przeciwników na kawałki!

http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=X6YL

Proszę o nie zamykanie wątku. Chciałbym w tym przedstawiać błędy/bugi/literówki.
Co do 4 punktu to jest pod turnieje. Tylko aby ułatwić graczom dobieranie swojego teamu. Ale pewien nie jestem ponieważ takich informacji mi nie ujawniono.
Nie jesteś pewny, a się wypowiadasz Big Grin, według mnie skoro jest to robione pod turnieje to dlaczego nie jest uruchamiane podczas turniejów? No właśnie...

@down, jednakże jest coś takiego, poza tym po co to na turnieje skoro każda osoba jest losowana do danej drużyny
Ale w jakim celu to kasować kiedy turnieju nie ma skoro to strata czasu dla administracji wyższej rangi a graczom nic się nie dzieje, ze to tak wisi. Istnieje przycisk również ,,TAB,, a to różnicy nie ma czy jest hologram czy nie ma.
OK, część rzeczy została poprawiona/usunięta

1. NPC Klasy. - fixed
4. Liczba osób w drużynie. - fixed

Jeżeli kolejne rzeczy zostaną poprawione to będę edytował ten post.
Topke dzisiaj naprawilem. Natomiast opis Ninjy teoretycznie poprawil Krystian

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie