MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban Matiiii
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick w grze: Matiiii
Nick osoby która mnie zbanowała: Ola1234qqq
Czas bana: 30 dni

Witam, piszę ten wątek gdyż dostałem bana na 30 dni za jedynie 2 przekleństwa.
Sprawa wygląda tak, że dziś około godziny temu gracz Kiciek37 złożył(a) na mnie skargę, w którą można wejść i zobaczyć. Mianowicie była to skarga dotycząca mnie, jak piszę dwa przekleństwa oraz słowo "ściek". Ja rozumiem że trochę przecholowałem i rozumiem bana, ale od razu 30 dni? Mógłby ktoś bardziej doświadczony przyjrzeć się tej sprawie? zakupiłem usługę vip niedawno i teraz szkoda by była gdyby się zmarnował Sad
Gorąco pozdrawiam wszystkich czytających, z wyjątkiem Ola1234qqq. Smile
Chcesz kogos bardziej doświadczenego - proszę bardzo.

W powodzie twojego bana (http://minefox.pl/bany/history.php?uuid=...&from=bany) masz nawet napisane czemu ban jest taki długi - motoryczne wulgaryzmy, multum mutow od wieku członków administracji. Nie rozumiem też pretensji do Oli - prędzej czy później z takim zachowaniem na serwerze ja lub inny administrator dalibyśmy ci identycznego bana. Szczerze mówiąc dziwię się że nie dostałeś takiego bana dużo wcześniej.

Twój vip nie ma nic do rzeczy - chcesz grać dalej to kup unbana. Moim zdaniem nie ma nawet podstaw do skrócenia kary.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie