01-June-2019, 21:28:36
Witam. Jak wiadomo na trybie Wojownicy Dusz występuje ochrona dla nowo zalogowanych oraz nowo zabitych. Wszystko by było fajnie gdyby nie to, że osoba mająca ochronę może cię bić a ty jej nie.. Ile razy tak było, że atakujesz kogoś w bazie respi się ta osoba i zaczyna cię bić zabierając ci przytym sporo serc ( no nie ukrywajmy trochę ta ochrona trwa). Stąd moja propozycja na zmianę tego:
Niech podczas ochrony gracz, który ja posiada nie może bić przeciwnika ani osoba nie może bić gracza z ochroną
Nie zapomniałem o sytuacji przy kamieniu dusz. Można to zrobić tak. Po prostu zasłaniać osobę która niszczy kamień albo zostawić przy kamieniu tak jak teraz czyli osoba mająca ochronę może cię bic.
Prosze o wypowiedź graczy z wd co o tym myślą.
Pozdrawiam.
Niech podczas ochrony gracz, który ja posiada nie może bić przeciwnika ani osoba nie może bić gracza z ochroną
Nie zapomniałem o sytuacji przy kamieniu dusz. Można to zrobić tak. Po prostu zasłaniać osobę która niszczy kamień albo zostawić przy kamieniu tak jak teraz czyli osoba mająca ochronę może cię bic.
Prosze o wypowiedź graczy z wd co o tym myślą.
Pozdrawiam.