MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] 5 Problemów forum !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
1.Okropne słownictwo !

Gracze żeby stać się coraz bardziej ''fajnym '' zaczynają poniżać graczy np. taki tomek4... słowami typu :

Ogarnij mordę !
Zamknij mordę !

2.Przeklinanie !

Można byłoby zrobić warny za przeklinanie ? Bo na tym forum przekleństw jest bardzo dużo !

3. ''Neurony lustrzane ''

Pewnie 79% całego forum nie wie co to jest , a między innymi te neurony odpowiadają za odbijanie pewnych czynności np. ktoś podrapie się po głowie i jest niemal pewne że ponad 90% wszystkich ludzi którzy zobaczą ten gest podrapie się po głowie .
Tak samo jest na forum z podaniami :

Na nie : Mało pluginów , wiek
Na nie : Powody @UP
Na nie : Powody wymienione wyżej !
Na Tak : ...
Na Tak ...
Na neutral : ...

I mnie to wkurza !

4.

Dlaczego to co piszemy w off-topicu zalicza się do : Kto napisał najwięcej postów dzisiaj ?

Przecież to ma nie zaliczać postów !

5.Brak kultury

Gracze nie mogą się wysłowić w kulturalny sposób tylko używają wulgarnych zwrotów czyli : Ch** , Ku*** , Spier***** , Morda , Odpie**** się !

masz racje a teraz dawaj problemy na WD wątek będzie miał 15 stron
zgadzam się w kwestii 1, 2, 4, 5 z 3 neutralnie jestem gdyż to wynika z tego kto jak zna gracza, jeśli przed osobą która negatywnie go ocenia, wpisze się inna osoba to wtedy osoba ta po prostu wpisuje iż jest po tej samej stronie co gracz wcześniej i tak jest w podaniach kto raz zacznie ten do pewnego momentu ma dobry reput aż przyjdą ci z negatywnymi i na odwrót prosta sprawa, to kwestia nastawień i czekania aż ktoś osobę wyprzedzi lub wyprzedzania innych.
Tak ale to wkurza jeżeli ktoś nie ma ''własnego zdania '' tylko klonuje to co @Up i jeszcze gdyby to rozwiną to on to jeszcze skraca do maximum !
to już ból dupki i pretensje do graczy zmuszać ich do czegoś takiego nie wypada bo jak wiemy każdy ma prawo napisać coś od siebie w temacie BEZ PRZYMUSU TEKSTOWEGO Smile

PS: przymus tekstowy oznacza zmuszanie innych do pisania np. 1 osoba pisze jestem na tak powody: .... a ta o której mowa musi napisać inaczej i nie wolno jej klonować. Pamiętajcie mamy wolną wolę
Przekleństwa były, są i będą
Jak administrator by za to karał i przeglądał by archiwum nie było by aż tyle !
1.Okropne słownictwo !

Gracze żeby stać się coraz bardziej ''fajnym '' zaczynają poniżać graczy np. taki tomek4... słowami typu :

Ogarnij mordę !
Zamknij mordę !

Pokaż choć jeden post w którym napisałem dokładnie te słowa

2.Przeklinanie !

Można byłoby zrobić warny za przeklinanie ? Bo na tym forum przekleństw jest bardzo dużo !

Boże co za świętoszek w podstawówce do której chodzisz na pewno ludzie ślą do siebie gorsze wulgaryzmy niż tu
A z kimś kogo się lubi można tak porozmawiać kluczem jest dystans

3. ''Neurony lustrzane ''

Pewnie 79% całego forum nie wie co to jest , a między innymi te neurony odpowiadają za odbijanie pewnych czynności np. ktoś podrapie się po głowie i jest niemal pewne że ponad 90% wszystkich ludzi którzy zobaczą ten gest podrapie się po głowie .
Tak samo jest na forum z podaniami :

Na nie : Mało pluginów , wiek
Na nie : Powody @UP
Na nie : Powody wymienione wyżej !
Na Tak : ...
Na Tak ...
Na neutral : ...

I mnie to wkurza !

jak wyliczyłeś te % ?
I co z tego że ktoś powtórzy czyjeś zdanie co jeśli osoba wyżej mówi dobrze, ty masz poprostu bul dupy że twoje podanie odrzucono cheaterze

5.Brak kultury

Gracze nie mogą się wysłowić w kulturalny sposób tylko używają wulgarnych zwrotów czyli : Ch** , Ku*** , Spier***** , Morda , Odpie**** się !

Zabawne

Ogólnie śmieszy mnie to dostałeś bana za cheaty wow to czemu nie masz bana na forum

Przecież takie coś gdyby zadziało się na jakimś forum CeSowym gdyby użytkownik sam podał dowody na siebie to by został odrazu zbanowany zarówno w grze jak i na forum dlaczego więc czempion nie ma bana na forum ?
Forum to nie gra , forum to forum niektórzy nie grają np. w cs a siedzą na sc'owym forum !
Tomek mówisz że brak kultury zabwne? Tylko, że zaczepki typu "zabij się" też mogą się zaliczać.
Co do tematu:
1. Wiele graczy tak robi bo chcą bawić się w koxów.
2. Nawet gdyby były bany za coś takiego- to nie zniknie.
3. Ktoś może zgadzać się z powyższą opinią. Po co ma w takim razie marnować czas?
4. Nie zwracam uwagi na to, nie wypowiem się
5. To samo co 2
Ale tak, niekulturalne zwroty na pewno są problemem.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Stron: 1 2 3
Przekierowanie