MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Attrrex
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: AttrreX
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: No tak napisalem *** i dostalem bana. No i wlasnie tak dowiedzialem sie ze administracja sama nie wie skad dostala paczke BlazingPack (chodzi mi o wojownicy dusz). Tak - *** czyli zalozyciel paczki BlazingPack dzieki ktorej mozecie grac na WD bez cheaterow. Nie tylko ja tak dostalem bana.
Treść Bana: Prowokacja/podanie nazwy serwera[reklama]
Osoba banująca: pixieily
Serwer: minefox.pl
Skacze sobie po WD odpisując kilku osobom a tu na czacie leci:
Cytat:[19:59:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] AttrreX: pixieily
[20:02:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] AttrreX: pixieily

Oho, no dobra. Odpisałam coś w stylu "ja" a ty na to:

Cytat:[20:02:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] AttrreX: Napisze NAZWASERWERA i co dostane bana
[20:02:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] AttrreX: Napisze NAZWASERWERA i co dostane bana?

Serio, pierwsze co zrobiłam gdy to zobaczyłam? Wygooglowałam, czułam tu prowokacje czy próbe sprawdzenia mnie.

Pierwszy wynik? Główna strona serwera z dopiskiem "Największy w Polsce serwer gry Minecraft"
Serwer? Tak - serwer. Podałeś nazwe serwera prowokując mnie do bana.
Co do samego BP - taki układ nie upoważnia Cie do reklamowania/pisania nazwy serwera właściciela, dzięki któremu ową paczke mamy. Myśle, że moge śmiało powiedzieć iż mój powód bana jest adekwatny do sytuacji a długość odpowiednia. Ciesz sie również, że to co napisałeś w prośbie o UB jest teraz zakryte, bo wyrwałbyś bana nie tylko w grze.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie