MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] UNBAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Zederux
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Moja bezczynność podczas kopania wynikała z koniecznóści wyjścia z domu w sprawach służbowych. Jestem aktywnym użytkownikiem vip na serwerze survival. Odbanowanie umożliwi mi ponowne granie ze znajomymi którzy zostali przeze mnie zaproszeni na MineFox. Ponadto moje konto nie posiada żadnych wspomagaczy ułatwiających rozgrywkę.
Treść Bana: Kopanie AFK
Osoba banująca: Jamakoshi2012
Serwer: MineFox-Survival
Witaj.
Sytuacja wyglądała tak, że patrzałem na ciebie przez kilka minut jak kopałeś w tym czasie stawiałem przed tobą bedrocka aby zprawdzic czy nie kopiesz na AFK, nie reagowałeś na to i nadal kopałeś, nie reagowałeś nawet na uderzanie ciebie przez potwory czy mnie.

Mogę Ci skrócić Bana do jednego dnia i mam nadzieję, że taka sytuacja z twojej strony się nie powtórzy.
(30-May-2019 17:12:14)Jamakoshi2012 napisał(a): [ -> ]Witaj.
Sytuacja wyglądała tak, że patrzałem na ciebie przez kilka minut jak kopałeś w tym czasie stawiałem przed tobą bedrocka aby zprawdzic czy nie kopiesz na AFK, nie reagowałeś na to i nadal kopałeś, nie reagowałeś nawet na uderzanie ciebie przez potwory czy mnie.

Mogę Ci skrócić Bana do jednego dnia i mam nadzieję, że taka sytuacja z twojej strony się nie powtórzy.

Ok, rozumiem. Wielkie dzięki
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie