MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Niesłuszny ban na ts...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wbiłem na ts po zarejestrowanego na cp wbił do mnie administrator MrManga.
Musiałem zmienić słuchawki z takich jakby na słuchanie z mikrofonem bo w jednych mi nie działa mikro i trochę uszy bolą jak się długo je trzyma na uszach... więc założyłem je i się odezwałem usłyszałem, że mam włączony modulator po opcji hear voice i szybko go wyłączyłem zajęło mi to jakieś 3s i potem powiedziałem tak: "O kurde sorry zawsze mi się modulator odpala jak pierwszy raz włączam ts" MrManga się już nie odezwał i zbanował mnie na 10h... A przeprosiłem go i tłumaczyłem, że to był wypadek od razu wkleił mi bana nawet nie powiedział żebym to wyłączył po prostu dostałem bana z takim o to powodem: "(Modulator głosu na CPM)". Proszę bardzo o unbana bo naprawdę modulator był włączony przez przypadek przy pierwszym odpaleniu ts3. Proszę o unbana i jak najszybsze rozpatrzenie tego postu.
Dziękuję i pozdrawiam.

xWilczekk_
Skargi składamy w odpowiednim dziale na forum.
(30-May-2019 13:55:13)Nisooo napisał(a): [ -> ]Skargi składamy w odpowiednim dziale na forum.
To nie skarga tylko prośba o unbana bo jest niesłuszny.
http://mineserwer.pl/Forum-Odbanowania

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie