MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] AstonMartin
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: AstonMartin
Czy byłeś kiedyś karany?: Nigdy
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostać unbana gdyż nie używałem żadnego 'tinytaska ani cheatów'. Oglądałem na telefonie youtube i co jakiś czas zerkałem na gre poruszając się klawiszami ''a i d'' oraz klikając myszkę. Bardzo łatwo sprawdzicie w logach że naprawiałem kilof systematycznie co podobną ilość czasu Smile
Treść Bana: cheaty/tinytask
Osoba banująca: McTrawaPl
Serwer: MineSerwer
Cytat:Czy byłeś kiedyś karany?: Nigdy

Hm... http://mineserwer.pl/bany/history.php?uu...&from=bany

Cytat:Chciałbym dostać unbana gdyż nie używałem żadnego 'tinytaska ani cheatów'. Oglądałem na telefonie youtube i co jakiś czas zerkałem na gre poruszając się klawiszami ''a i d'' oraz klikając myszkę. Bardzo łatwo sprawdzicie w logach że naprawiałem kilof systematycznie co podobną ilość czasu

A to dziwne, bo przypomniała mi się sprawa z roletami. Gdy zablokowałem cię bloczkiem tak, że ruszałeś się na jedną kratkę jednocześnie kopiąc to w żaden sposób nie reagowałeś, następnie dla ostatecznej pewności zrobiłem ci dołek, w który wpadłeś i nadal kopałeś i ruszałeś się jakby nigdy nic. Prośbę o UB ODRZUCAM.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie