MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] ironhide
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: ironhide

Jesteś recydywistą?: niet

Dlaczego chcesz dostać unbana: zbyt wiele nie powiem na temat tego lecz przedstawię cały zabieg okoliczności.

1. Zgłosiłem bugi: zgłoszenie bugów to 1 z obowiązków należących do gracza. Szczególnie przy tym warto wspomnieć bug z możliwością przelewu kasy na W vs P mimo blokady. Jeśli dalsze losy pozwolą zgłoszę więcej bugów tego typu

2. Cheaterzy: jako pomocnik pobanowałem cheaterów zgodnie z regulaminem choć zgłaszanie ich w randze gracz jest problemem z uwagi na uploadery istniejące to i tak liczę na to że przyszły pomocnik onearmshooter wyeliminuje w ham cheaterów, jak wiemy zgłaszanie ich to również powinność gracza

3. Nikt nie jest idealny: wiadomo tą zasadę powinien znać nawet noob. Jako gracz/vip/pomocnik popełniłem wiele błędów jednakże nie powinniśmy rozpamiętywać przeszłości ponieważ nie ona tworzy losy. Przeszłość kształtuje przyszłość i przyszłych graczy

Chciałbym was bardzo przeprosić za me błędy, cały czas staram się nad nimi pracować. Gdyby uprawnienia nie wciągały dawno by nie było tego wątku. Myślę że moją jak i innych przydatność można wykorzystać do osiągnięcia dużych sukcesów/rekordów w grze

Serwer: Mineserwer.pl

Chciałbym zaznaczyć iż jeśli pomocnikiem już zostać nie mogę mimo podań które w niepewnej przyszłości może napiszę to mam nadzieję kiedyś ponownie wygrać vipa (R.I.P 3 raz by to był gdyby mi się udało Big Grin)

Liczę na rozpatrzenie tej prośby w miarę możliwości administracji i przysięgam że cheaterzy zapłacą za swe występki, liczę na to iż w przyszłych testach AC pomogę wam jak najlepiej Smile

Pozdrawiam ironhide Smile
Dostałeś bana na 1 dzień. Wg mnie wytrzymasz.
I zasłużyłeś
Iron ale może nie tepaj się do graczy jak cie zabiją. Są inne sposoby na sprawdzenie. A i jak ci zgłaszameł x-Raya to kiknąłeś mnie z serwa za spam.
mmm.. iron - nie tepaj się do graczy. to wkurzajace , przy okazji moglbys pomagać gracza a nie klikac w myszke i się do graczy tpac :> jesteś pomocnikiem a nie zwykłym graczem Smile
Jeszcze raz ktoś tu napisze nie na temat to poleca warny @up i @up2 gdzie byliscie ? iron nie ma pomocnika.
Moim zdaniem 1 dzien to nie duzo poczekaj
Ale iron to nie pomocnik dostał degrada
Mi jest jego szkoda
Dobra mogę poczekać zamknij to ktoś Big Grin
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Bana masz ze względu ze działałeś na szkodę serwera, ale aby twoje uprawnienia do banowania itp. zostały usunięte
Przekierowanie