MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomocnicy- to mnie denerwuje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Od razu mówię że napiszę teraz co myślę. Jestem trochę wkurzony.
Onearmshooter napisał podanie. Wszyscy na tak. Dlaczego? Bo go wszyscy znają, bo ma skilla w Pvp. Jego podanie: Na tak, na tak, na tak, na tak, na tak, na tak i w końcu zatwierdzone do testu
Teraz ja: Nie jestem bardzo znany, nie każdy mnie lubi, nie mam skilla w PvP.
Moje podanie: na neutral, na neutral, na tak, na neutral, na tak, na tak, na tak, na neutral, na tak na tak, na nie, na nie, na nie, na nie, na nie, jesteś frajerem na nie, na nie, na nie aż w końcu podanie odrzucone.
Czym Wy się kierujecie? To chyba nie powinno być tak że pomocnikiem zostaje ktoś kogo wszyscy lubią. Jeszcze pluginy miał tylko 4, gdybym ja składał podanie i wymienił 4 pluginy to wszyscy by pisali że mało pluginów. Ale nie, lubianej osobie nawet Kalis może zrobić wyjątek. Jeszcze że zrobił wiele skarg. Ja też, tylko ja nie nabijam postów dając oddzielnie. Poszperajcie u mnie w wątkach, znajdziecie dużo skarg. Co prawda większość nie na cheaterów ale cheaty też umiem rozpoznać.
Jestem poirytowany taką sytuacją. Tak, jestem wkurzony że moje podanie zostało odrzucone. Powiedziałem wszystko co mnie bolało. Jestem pewien, że dostane minusy i hejty ale trudno się mówi.
Pozdrawiam
Pisze oddzielnie bo jak raz zgłosiłem kilku w jednej skardze to odrzucili ;x myślisz że chcę mi sie robić tyle wątków ?
Nie wkurzaj się, wyjaśnij z administracją. Właśnie, nie jesteś znany! Ile zrobiłeś skarg a ile onear? Bezsensowny wątek -,-
Teraz będziesz wylewał łzy bo się nie dostałes...
Inni zdają drudzy nie, trzeba się z tym pogodzić. Ktoś jest bardziej lubiany od kogoś innego.
A i Kalis raz w jednym podaniu pisał: Jedna skarga jeden wątek czy cuś takiego Tongue.
Tak onearm XD myślę że chce Ci się robić tyle wątków
Patrz np. to:
http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-Kolejni-Cheaterzy
http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-Cheaterzy-i-inni
Zgłosiłem w jednej skardze kilku graczy i rozpatrzona pozytywnie Smile
Cam no właśnie jeden bardziej lubiany od drugiego ale nie można pisać na tak i nie na tej podstawie. To się liczy kto będzie lepszym pomocnikiem a nie kto bardziej lubiany. Tak, będę wylewał łzy. Już niedługo każdy z tych bardziej znanych będzie pomocnikiem.
Aha i tak na marginesie: wykreśl ze swojej ankiety zorro, tesiego, irona i minika Smile
Bo ja je akceptowałem,
''Onearmshooter napisał podanie. Wszyscy na tak. Dlaczego? Bo go wszyscy znają, bo ma skilla w Pvp. Jego podanie: Na tak, na tak, na tak, na tak, na tak, na tak i w końcu zatwierdzone do testu''

Kalis akceptuje, my tylko wyrażamy opinię. Poza tym na serwerze jest znany właśnie z łapanie cheaterów xd, siedzi czesto na wd, kazdy go zna, wie jaki jest itd. I na pewno bedzie solidnie sie przykladal do pracy.
Zamiast się tu spinać, albo rozczulać nad tym, że się nie dostałeś, mógłbyś pokazać się jak z najlepszej strony. Przez 30 dni poprawić swoją reputacje u innych, na forum i serwerze, pokazac, że spełniałbyś sie w roli pomocnika, no i napisać podanie jeszcze raz. No ale.. jak będziesz pisał watki tego typu, moim zdaniem daleko nie zajedziesz.

Jednemu sie udaje, drugiemu nie.
Już próbowałem dwa razy i nie wyszło Sad
Dobra. Jeśli nie przybędzie do czasu kiedy będę mógł pisać kolejne podanie 4 pomocników (za tesasza, zorro, irona i minika) to pisze podanie. Jeśli znajdą się zastępcy to nie. Cieszę się że chociaż minusów nie dostałem Smile

Do zamknięcia.
Te wasze "na nie/ na tak" i tak całe g*wno dają bo Pro zatwierdza podania na podstawie wątku pierwszego a nie komentarzy które często nie mają nawet uzasadnień.

Widziałeś ilość zgłoszonych graczy przez oneara ? Przyczynił się do zmniejszenia popularności cheatów dlatego jest tak jak jest.

Na koniec pragnę dodać że takie zachowanie jest typowe dla polaczków cebulaczków ból dupiaczków Wink
To nie zależy czy ktoś jest znany czy nie, u mnie wszyscy byli na tak i nie zatwierdzili do testu. Przestań się nad sobą użalać że nie dostałeś się.
Stron: 1 2
Przekierowanie