MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zbugowana wyspa i stracone itemy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick w grze - Nazjol

Witam,
Zostałem ostatnio oscammowany dwukrotnie, za pierwszym razem stracilem WSZYSTKO ponieważ stworzyłem nową wyspe po tym jak osoba z którą dzieliłem wyspe mnie kickneła. Jeżeli da się je odzyskać ponieważ pamiętam co straciłem to chciałbym o kontakt z administratorem. Za drugim razem użytkownik "MlodyGreg90" Oscammował mnie wmawiając mi że jak oddam mu troche dirta to doda mnie na wyspe. Dodał mnie i po sekundzie usunął z wyspy. Nie mogłem użyć /is ponieważ pojawiał się napis "Nie masz już więcej resetów". Proszę o pomoc ponieważ chciałbym odzyskać swoje itemy oraz dostęp do tworzenia nowej wyspy.
Tutaj lista najlepszych przedmiotów jakie straciłem:
Diamond Sword - Sharpness V KnockBack II Loot III Fire Aspect II
Bow - Power V Punch I Flame I Unbreaking III
Kilof 1 - Effinency V Unbreaking III Fortune III
Kilof 2 - Effinency V Unbreaking III Silk Touch I
Teraz Zbroja
Diamond Helmet - Protection II
Diamond Chestplate - Protection III Unbreaking II
Diamond Leggings - Protection III Unbreaking II
Diamond Boots - Feather Falling
Przykro mi ale administracja nie odpowiada za stracone itemy.Dodajesz/dołączasz do innych na własną odpowiedzialność.
Itemów nie niestesy nie odzyskasz.
Przy tworzeniu wyspy itemy z enderchestu i ekwipunku są kasowane, wiec niestety itemów nie odzyskasz.
Wyspe możesz już stworzyć Wink A co do kwesti oscamowania film który przesłałeś na tsie pokazuje jak wywalasz itemy na warp krypta, później idziesz do gracza na wyspe a on cię z niej wywala. Nie ma pokazanego tam momentu w który dałbyś mu jakiekolwiek itemy on obiecywał ci dodanie do wyspy a później z niej wywalił :/ Twoja kultura na tym filmie też niestety nie jest wysoko postawiona. Wyspe możesz stworzyć ale itemów nie odzyskasz a film który podesłałeś nie pokazuje oscamowania, więc niestety nie jest on wystarczającym dowodem.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie