18-May-2019, 10:36:56
Nick w grze - Nazjol
Witam,
Zostałem ostatnio oscammowany dwukrotnie, za pierwszym razem stracilem WSZYSTKO ponieważ stworzyłem nową wyspe po tym jak osoba z którą dzieliłem wyspe mnie kickneła. Jeżeli da się je odzyskać ponieważ pamiętam co straciłem to chciałbym o kontakt z administratorem. Za drugim razem użytkownik "MlodyGreg90" Oscammował mnie wmawiając mi że jak oddam mu troche dirta to doda mnie na wyspe. Dodał mnie i po sekundzie usunął z wyspy. Nie mogłem użyć /is ponieważ pojawiał się napis "Nie masz już więcej resetów". Proszę o pomoc ponieważ chciałbym odzyskać swoje itemy oraz dostęp do tworzenia nowej wyspy.
Tutaj lista najlepszych przedmiotów jakie straciłem:
Diamond Sword - Sharpness V KnockBack II Loot III Fire Aspect II
Bow - Power V Punch I Flame I Unbreaking III
Kilof 1 - Effinency V Unbreaking III Fortune III
Kilof 2 - Effinency V Unbreaking III Silk Touch I
Teraz Zbroja
Diamond Helmet - Protection II
Diamond Chestplate - Protection III Unbreaking II
Diamond Leggings - Protection III Unbreaking II
Diamond Boots - Feather Falling
Witam,
Zostałem ostatnio oscammowany dwukrotnie, za pierwszym razem stracilem WSZYSTKO ponieważ stworzyłem nową wyspe po tym jak osoba z którą dzieliłem wyspe mnie kickneła. Jeżeli da się je odzyskać ponieważ pamiętam co straciłem to chciałbym o kontakt z administratorem. Za drugim razem użytkownik "MlodyGreg90" Oscammował mnie wmawiając mi że jak oddam mu troche dirta to doda mnie na wyspe. Dodał mnie i po sekundzie usunął z wyspy. Nie mogłem użyć /is ponieważ pojawiał się napis "Nie masz już więcej resetów". Proszę o pomoc ponieważ chciałbym odzyskać swoje itemy oraz dostęp do tworzenia nowej wyspy.
Tutaj lista najlepszych przedmiotów jakie straciłem:
Diamond Sword - Sharpness V KnockBack II Loot III Fire Aspect II
Bow - Power V Punch I Flame I Unbreaking III
Kilof 1 - Effinency V Unbreaking III Fortune III
Kilof 2 - Effinency V Unbreaking III Silk Touch I
Teraz Zbroja
Diamond Helmet - Protection II
Diamond Chestplate - Protection III Unbreaking II
Diamond Leggings - Protection III Unbreaking II
Diamond Boots - Feather Falling