MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Topka, update wielkanocny.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, zaczne to tego, że od kiedy wróciłeś po urlopie (szumiel) nic nie zrobiłeś. Nawet Ci się topki nie chce zresetować. Nie wspomnę już o update z Wielkanocy który miał być wgrany jak wrócisz z urlopu (poprzedni poniedziałek)
Jeżeli szumiel_ nie robi danej rzeczy, to oznacza, ze ma inną prace. Odnośnie topki. Jeden dzień minął a ty się już prujesz ? Cierpliwości..
Ale wy wiecie że zrobienie takiego update trochę zajmuje ?
Naprawdę rozumiem pisać takie coś po tygodniu, ale 1 dzień ? Szumiel ma dużo rzeczy teraz na głowie a zrobienie update trochę czasu zajmuje.
Grzesiek update miał być w poniedziałek, widać nie czytałeś z zrozumieniem jak reszta wyżej.
@up, kiedy ty zrozumiesz że szumiel ma też na głowie i trzeba poczekać, jak ty taki mądry jesteś to sam rób za niego
wszystkie update'y i daj mu żyć... Tak jak pisał Grzesiek, taki update dużo czasu zajmuje i nie będzie szybko.

@down, zrozumiesz że nie będzie szybko tego update'u? Jak nie to zrozum i nie rób wątków na siłę, bo to po prostu nie ma sensu, poza tym uświadamiamy ci że szumiel też ma na głowie, a ty z choinki spadłeś i oczekujesz po świętach prezenty...
(Jak ktoś nie kuma o co chodzi z "a ty spadłeś z choinki i oczekujesz po świętach prezenty..." to jest sarkazm)

[Obrazek: giphy.gif]
@Up mądry? hmm gdzie to napisałem, że mądry? No właśnie więc sorry, ale odpowiedź raczej nie w temacie.
Ale zrozum człowieku że jak nie chcesz mieć czegoś zrobionego na odpierdziel to musi być to dopracowane. Na dopracowanie nowych rzeczy potrzeba czasu. Trzeba też przetestować czy wszystko działa. Bo przecież jak będzie chociaż jeden minimalny błąd to bedziesz nas zalewał dziesiątkami wątków że coś jest nie tak i jaki to szumiel jest nie dobry bo to dodał.

Weź pomyśl wiem że cierpliwość przychodzi z wiekiem (przynajmniej u mnie tak było). Jednak zalewanie forum takimi wątkami nie ma sensu.
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSGF21Bl00HNa4BYO9HWE3...jiaLYmlH-A]

Nic dodać nic ująć... to jest właśnie cały temat xD

Pomijając kwestię bugów i niedociągnięć, a patrząc bardziej przez pryzmat urlopu szumiela to ja myślę, że jak każdy normalny człowiek to też i szumi potrzebuje czasu by znów wrócić do tempa pracy z czasów przed urlopu.

Na wszystko przychodzi czas i nie ma co panikować, a tym bardziej nie ma powodu by z moderacji robić sobie koncert życzeń... Każdy z nas ma swoje życie prywatne, które zawsze powinno być priorytetem każdego człowieka.

Tyle ode mnie, resztę ładnie wyjaśnił Grzesiek w swoich wpisach.
Nie widzę sensu dalej ciągnąc tego tematu, osoby wyżej wyjaśniły.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie