MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Lobby Wojownicy Dusz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam zbudowałem dziś nowe lobby na wojownicy dusz o tematyce Wakacje,które już nadchodzą. Wzorowałem się trochę na obecnym lobby żeby zachowało swoje atuty.
Mapę budowałem na MF creativie przez 4 godziny. Mam nadzieje że lobby się spodoba.
Filmik

https://www.youtube.com/watch?v=BmOAvec1...e=youtu.be
Spoko wygląda na sheyderach xd
Nawet nie najgorsze, Ba nawet jest w miarę spoko. Jednakże jest trochę zbyt małe + mimo iż aktualne jest trochę czasu to i tak jest mega spoko, a to jest podobne.
Jeżeli nie będzie wam się podobać to lobby to mogę wybudować naprawdę duże i tematyczne lobby wd
(06-May-2019 22:57:44)SoSexY napisał(a): [ -> ]Jeżeli nie będzie wam się podobać to lobby to mogę wybudować naprawdę duże i tematyczne lobby wd
Ale to jest raczej lobby po zakończeniu rundy niż te lobby które jest jak się wejdzie na tryb
(06-May-2019 22:57:44)SoSexY napisał(a): [ -> ]Jeżeli nie będzie wam się podobać to lobby to mogę wybudować naprawdę duże i tematyczne lobby wd

Dla ciebie lobby po grze ma być duże ?
Nie, ale mam fajny plan na ładne lobby. Jeżeli będzie taka potrzeba to je wykonam Wink
Przekierowanie