MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Pacynka
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: nie nie byłem
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ nie zdążyłem pobrać skype podczas sprawdzania
Treść Bana: brak współpracy
Osoba banująca: Igorro88
Serwer: mineserwer.pl
proszęo unbana nie nalerzy mi się on poniewaz prosiłem o więcej czasu na pobranie skype ale admin sprawdzający uznał to jako chęć przedłurzania
proszę o rozpatrzenie mojej apelacji
Odpowie ktoś.?

Czy dostanę unbana czy nie
Cóż dałem 5 minut, jest to wystarczająco na pobranie skype'a, szczególnie że można było również pobrać teamviewera lub anydeska, który waży jedyne 2 MB a to kwestia jakiś 20-40 sekund.

Z uwagi, na że to tryb jest takiego rodzaju (tryby ehc, hc itp.) uważam że powinno się posiadać tego rodzaju programy umożliwiające sprawdzenie przez administratora, szczególnie że posiadałeś ponad 800 punktów, więc o takich rzeczach powinieneś wiedzieć.

Jeszcze bardzo zniechęca mnie fakt że chwilę po banie zrobiłeś multikonto i pisałeś, że już miałeś się przyznać, już miałeś kliknąć enter przy wpisywaniu "przyznaje się", dla mnie takie coś to kłamanie, również jeśli miałeś się przyznać to rób to od razu, a nie żeby uniknąć kary. Przyznanie się z góry oznacza że masz wspomagacze więc nie wiem na co liczysz.

Odrzucam prośbę o Odbanowanie.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie