MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Klucz Przestepcy czy jakos tam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kupilem 1 klucz przestepcy na minefox ale kupilem go na stronie mineserwera mozna go jakos mi dac na minefoxie?
Za twój błąd tego typu przy zakupie administracja nie odpowiada.
Możesz ewentualnie wymienić się z kimś na GTA6 MS za jakieś itemy lub taki sam klucz do GTA6 MF.
(05-May-2019 11:06:51)milo1717 napisał(a): [ -> ]Za twój błąd tego typu przy zakupie administracja nie odpowiada.
Możesz ewentualnie wymienić się z kimś na GTA6 MS za jakieś itemy lub taki sam klucz do GTA6 MF.
tak tylko ze ktos juz ma taki sam nick jak ja na ms i jak to nie wasza sprawa to poco macie system kupowania?
dzieki i mysle ze bedziecie mieli duzo klientow

(05-May-2019 12:23:32)WolnyOgorek napisał(a): [ -> ]
(05-May-2019 11:06:51)milo1717 napisał(a): [ -> ]Za twój błąd tego typu przy zakupie administracja nie odpowiada.
tak tylko ze ktos juz ma taki sam nick jak ja na ms i jak to nie wasza sprawa to poco macie system kupowania?
dzieki i mysle ze bedziecie mieli duzo klientow

Serwer MineFox i Mineserwer nie są serwerami "premium" więc nwm o co ty jesteś zły, jeśli jeszcze dają ci darmowy dostęp. Jeśli nie posiadasz konta premium, tylko grasz na tzw. "piracie" to czego się tu dziwić, że prędzej czy później napotkasz na serwer, gdzie na twoim nicku ktoś utworzył konto premium, zwykłe konto lub ewentualnie bota serwerowego lub własnego. Z kontem premium na serwerze, nawet jeśli nie wspiera on premek, zazwyczaj (na serwerach Banana napewno) jest opcja zyskania dostępu/wejścia na serwer na twoim nicku premium.
A co do systemu kupowania to trochę tak znikąd wspominasz "po co on jest". Przecież to ty się pomyliłeś i kupiłeś usługę nie w tym sklepie xd
Nie ma możliwości przenoszenia usług między serwerami.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie