W tym wątku chciałbym poprosić o usunięcie spektatora.
Z prostego powodu typy wywalają dzięki niemu WD proszę by gracze wypowiedzieli się czy to jest prawda,a administracje tak samo o wypowiedz w tej sprawie.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Usunięcie dobrze zrobi. Podam dwa argumenty.
1. Wywalanie WD gdy jest mapa Karaiby.
2. Podpowiadanie czy ktoś idzie na niewidzce, czy ktoś broni kamienia itp itd.
Nie jestem pewny czy Spektator przyczynia się do lagów na WD, lecz jeżeli tak to faktycznie trzeba by go usunąć. Dodatkowo jeszcze gracze wykorzystują go do złych celów m.in. podpowiadanie swoim kolegą o lokalizacji przeciwników, bądź sprawdzają czy ktoś broni kamienia czy też nie. Jestem jak najbardziej za usunięciem
Nie jest karalne podpowiadanie podczas zwykłej gry. Jedynie w ciągu turnieju jest zabronione

Nigdzie nie napisaliśmy, że jest to karalne podczas zwykłej gry, jednakże na logikę - słabo jest jak ktoś daje wszystkie informacje o drużynie przeciwnej swojemu koledze. Przez to łatwo do kogoś się wbić i wyczuł odpowiedni moment. To samo tyczy się zabicia jakiegoś uzbrojonego gracza, kolega podaje gdzie on się znajduje, a ten zabija go prawdopodobnie od pleców.
Jestem za!
Pozdrawiam _AslaN_
Jestem za , ponieważ przez to częstą wywalają wd i tak jak napisał demonik podpowiadanie kolegom .
Po powrocie z urlopu mam nadzieję naprawię błąd, który wywala serwer. Natomiast jezeli będziecie chcieli mogę spróbować pobawić się z pakietami, tak żeby na spektatorze nie było widać niewidzialnych graczy.
Jednak jeżeli mimo tego chcecie usunięcia spektatora to decyzję zostawię bananowi.
Szumiel dokładnie ci teraz napiszę jak działa ten bug.
Z tego co wiem działa tylko na Karaibach i wbijasz na spektatora i lecisz do przodu co w jakiś sposób powoduje lagi lub wywalenie serwa.Może da się jakoś to zablokować ty takie rzeczy ogarniasz więc to twoja lub banana decyzja czy usunąć czy spróbować naprawić

.
Mój wątek miał tylko pokazać problem z spektatorem.