MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Małe błędy na Lobby
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, znalazłem 4 błędy jedne widoczne, a drugie trochę mniej, ale administracja zawsze mogłaby to poprawić Tongue Błędy nie są związane z topką, lecz z napisami.

Pierwszy błąd dotyczy nie usuniętego napisu z Wielkanocnego Eventu, może nikomu to nie przeszkadza, ale warto to zawsze poprawić/usunąć

[Obrazek: image.php?dm=1850]

Drugi błąd, tutaj już w pisaniu. Mianowicie w opisie VIP'a na lobby pisze, że dostajemy dostęp do komend /uzbrojenie, /narzedzia i /plecak, ale komenda /plecak działa każdemu graczowi, więc powinno pisać że miejsce w plecaku jest większe, a nie że mamy dostęp do samej komendy. (Jeżeli to nie jest istotne to nie trzeba poprawiać, ale uwzględniam to jako błąd)

[Obrazek: image.php?dm=1CII]

Na końcu zostawiłem taki bug, ponieważ od pewnego czasu nie pokazuje mi się na lobby Armor Stand'y drużyny niebieskiej i zielonej. Nie wiem czy to tylko mi nie pokazuje, ale nie widać ich w ogóle. (Chodzi mi o Armor Stand'y, a nie o NPC)

[Obrazek: image.php?dm=H1SP]

[Obrazek: image.php?dm=59D5]

To tyle co zauważyłem, za zbugowane.
@refresh
@refresh
Poprawione
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie