MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mapa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co o tym myslicie?
https://youtu.be/NkL5vNGxnFs
Widziałem ta mapę jest ona spoko. Mogła by ona zagościc na Wd Smile
Bardzo fajna klimatyczna mapka !
Mapa jest bardzo klimatyczna i bardzo ciekawa, ale niestety nie ma sensu dodawać nowej mapy na WD, ponieważ praktycznie 80% gier jest na mapie Karaiby, kolejne 10% na Przystani, a jeszcze kolejne 10% na innych. Na niektórych mapach np. Osada Indian, gra nie startuje w ogóle i jakby dołożyć tą mapę, to byłaby ona grana co 1 grę przez 2 max 3 tygodnie, a potem znowu mapa Karaiby byłaby grana przez kolejne stulecie... Ale warto spróbować.
Skoro mapa jest klimatyczna i bardzo ciekawa, to można ją dać zamiast nie grywalnej i mało interesującej mapy. Wtedy miałoby to sens i oczywiście byłbym skłonny być na TAK
Z tego co widze wiekszosc efektu to ladne shadery, a sama mapa jest raczej srednia. Ale jak jestescie chetni na ta mape, to po urlopie moge ja skonfigurowac. Jest tylko jeden problem... skad mam to pobrac? Moze jestem slepy, ale w opisie filmu nie widzialem niczego podobnego.
Wcześniej nie spoglądałem na opis jak i nazwę filmu i z tego co się orientuję, ta mapa jest w budowanie, gdyż jest nazwana "Trailer", więc nie została do końca skończona. Więc póki co nie będzie dostępna
Jestem za dodaniem, przynajmiej jakaś przerwa od karaibów.
Szumiel jak wynika z tytulu to jest tylko zwiastun mapy
Tak jak napisal demonik
Skoro to tylko Trailer, to wyrzucam do Kosza

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie