MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Medyk
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Klasa medyk jest mało grywalna i czy można by było dodać żeby dało się leczyć przynajmniej 2hp ? Zależy od was Tongue.
Mam ciekawy pomysl na rework klasy.

Klasa otrzymuje mozliwosc postawienia totemu (jaki lolwiek blok wybrany przez admimistracje) ktory wytwarza pole o obszarze 10x10 (mniejsze/wieksze <do testow>) kratek w ktorym medyk jak i sojusznicy otrzymuja efekt regeneracji 1.
Przecienicy moga go oczywiscie zniszczyc a wiec medyk musi go zakopac badz umiescic w trudno dostepnym miejscu

Mozna dodac jeszcze przedmiot ktory zwieksza zasieg aury oraz poziom regeneracji z 1 na 2 powiedzmy ze na 10s co 60s
@up: Pomysł nawet ciekawy, jednakże klasa bard może dawać efekty swoim kolegą z drużyny i chyba jest w niej efekt regeneracji (jednak nie jestem tego pewny) więc byłoby to trochę bezsensu, no chyba, że nie daje efektu regeneracji to pomysł całkiem całkiem.

@Topic: Ja bym dał Medykowi stały efekt regeneracji I lub czasowy efekt regeneracji II co by lekko wzmocniło klasę i może byłaby bardziej grywalna.
@up

Tak bard ma dokladnie to samo ale pokusilbym sie
takze o rework barda uwazam ze ten "totem" bardziej pasuje do medyka.

I dodajac efekt regeneracji medykowi zapominasz ze jest supportem i jego zadaniem jest wspierac innych.

Mam medyka i ciezko jest nim cos zrobic nawet z dobrym aimem przez co medyk jest przydatny tylko po walce badz przed nia. Za pomoca totemu mozna otrzymac bonifikate jaka jest status regeneracji podczas walki.
Mimo iż jest suportem to klasa ta powinna jednak mieć coś dla "siebie" - przecież i tak chyba ma ten bandaż, którym ma pomagać drużynie, a takowy efekt regeneracji dałby tej klasie wiele. Nazwa Medyk to inaczej Lekarz, który niby ma leczyć innych, ale siebie w jakimś tam stopniu też może, więc czemu tu też tak nie zrobić dzięki temu efektowi? Wink
Jak napisalem totem leczy tak medyka jak i sojusznikow a staly efekt regeneracji jest zbyt broken biorac pod uwage ze potki regeneracji kosztuja 20zlota
Dlatego napisałem, że można mu dać umiejętność, dzięki której mógłby dostawać efekt regeneracji II na kilka sekund, a takiej umiejętności mógłby używać co jakiś czas np. 40s
To jest jak najbardziej lepszy pomyl od stalego efektu
Sam nie kupowałem klasy medyk w wd 2.0 jest to badziwie ( Moim zdaniem ) Jedynie ma sens z kolegami na ts. Chowasz się pod ziemie i leczysz go a ten expi.
mój stary watek

http://mineserwer.pl/Temat-zmiana-w-medyku
Przekierowanie