MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie, Drodzy użytkownicy forum dzisiaj przychodzę do was z kilkunastoma pomysłami :

1. Czy można by było przywrócić komendę /top ? Aby podczas gry można było zobaczyć topkę zabójstw. Aby dało się także sprawdzić kto jest np. 50 w topie - /top 50.

2. Kiedyś mieliśmy combo zabójstw na rundę. Czy można by było to przywrócić? Po prostu w statach by pisało aktualne combo NA RUNDĘ. Oczywiście po śmierci by się resetowało.

3. Czy można by było przywrócić rekord comba na rundę ? ( wiąże się z powyższym podpunktem )

4. Czy można by było wprowadzić- KD

Pozdrawiam - SoSexY forum , Moonster2K - minecraft ^^
1. Można by było pod komenda ale z doświadczenia wiem, że na poprzedniej edycji to się resetowalo wraz z nową Rundą a takto zostawalo bez zmian. Chociaż jeżeli to by miało być do top 50 to spx bo topka jest na lobby do top 10.

2. Z tego co wiem nie byle czegos takiego jak combo? Było tylko top zabójstw top zgonów i top KD.
Było combo zabójstw na rundę ( oczywiscie po dedzie od nowa. I największe combo na rundę było
Aktualnie ja myślę, że pokazywanie najlepszych 10 graczy jest lepsze niż ta stara lista, gdzie można było zobaczyć graczy aż do milionowej topki. Po to jest tylko 10 osób, gdyż ma to ich wyróżnić. Przywrócenie KD byłoby fajnie, ale część graczy by po prostu nie grała bez itow, bo by psuła se zgonami KD. Rekord Comba był kiedyś, jednak była to prawie nie zauważalna statystyka, więc nie wiem czy jest sens ją ponownie wprowadzać, to samo tyczy się aktualnego Comba.
@refresh
@up demonik ma rację poco ci topa aż do gościa który ma 1 killa
Nie mówię o topce aż do ostatniego killa. Tylko ciekawe jest który jesteś w topce . Może hyc tyko do top 50 osób ..
Ciut inaczej to rozwiazalem, ale bedzie wiecej mozliwosci. Oczywiscie dodane z nowym patchem
Przekierowanie