MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Teserakt Szybkości - Błąd, drobna propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, dzisiaj zrobiłem mój wymarzony Teserakt Szybkości i troszkę nie zawiodłem, ponieważ myślałem, że szybkość jaką on będzie dawał będzie na trochę dłużej, bo obecnie jest na 5s co 40s i moim zdaniem jest to za mało, proponuję 10s szybkości, a było by go można używać co 1 minute.

2. Propozycja:

Lub mogła by być taka opcja, że ma się np. 50% szans na to, że po użyciu dostaję się szybkość na 10s, a jak taka szansa by nie zadziała to otrzymujemy na 5s tak jak jest obecnie, bo jednak trochę mało daję ten teserakt porównując włożony trud w zrobienie go, bo aż 3 osoby się na niego składały po części.

Błąd:

Tyle chciałem zaproponować, teraz taki mały błąd, bo jak użyję np. różdżki to czas czekania na teserakt resetuję się tak samo jest z Demo Rubinem - jak go ładuję lub użyję to jest taka sytuacja i resetuję mi czas czekania na użycie teseraktu z powrotem na 40s.

Do tego jak go się użyję to na czacie wyskakuję coś takiego: http://prntscr.com/nhxc0s nie można by było tego zastąpić jakąś normalną informacją?

I od razu napiszę kolejną rzecz, bo Villagera Wielkanocnego już nie ma, a zająć nadal się pojawia i jest to już raczej nie potrzebne...
To żaden bład a celowe działanie cooldowna czarów, każdy gadżet, magia, rozdzka takowy posiada, eliminuje to spamowanie 10 czarmi na raz w tym lagowanie komputerów słabszych graczy. Nie mniej moge wprowadzic podwojny cooldown aby np teserakt nie blokowal uzywanie rozdzki (bo to jednak 40 sek), ale rozdzka juz blokowala uzycie teserakta. W kwestii teserakta umiejętność którą posiada jest aż nadto op i bufowania tego przedmiotu nie będzie. Już teraz ułatwia ucieczke przed bosami, parkoury czy wykonywanie sal zrecznościowych.

Poza tym nie wspomniałeś o najważniejszym - to przedmiot ZESPOŁOWY i KAŻDY dostaje buffa wokół Ciebie.

@podwojny cooldown dodalem po resecie bedzie widac zmiane.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie