MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problemy Administracyjne v2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Administracjo, wcześniej wypowiadałem się na wasz temat, naprawdę żal mi was i waszego egoizmu, którego nie zauważacie w siebie. I tej atencji. Szkoda mi takich ludzi, bo mogli być dobrymi administratorami, a tutaj taka klapa. Naprawdę przykre to.

Jeżeli chcecie, by serwer nie umarł, zmieńcie swoje zachowanie lub ( co już nie raz mówiłem podczas publikowania postów i opdowiedzi ) zwolnijcie się z rangi administratora. Jeżeli nie macie siły, nie bądźcie niewolnikami. Powiedzcie, że nie dacie rady i niech szukają innego. SzybkiBanan napewno to zrozumie.

Grając na serwerze wiele razy się zawiodlem na administracji. NAWET DZISIAJ! Wypowiadałem się na ten temat też na forum, jednak tym razem ten post został USUNIĘTY i nikt nie mógł go zobaczyć. I było też tam napisane o faworce. Naprawdę bezczelne zachowanie a zarazem przyznanie się do tego, że jednak ja mam rację.

Więc zastanówcie się i odpiszcie na ten post administracjo i gracze MF oraz MS. Bo na ten czas jest to nie do przyjęcia. Taka smutna prawda.

Pozdrawiam.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie