MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kradzież MEGARPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Twój nick z gry: Tr00l
Nicki osób posądzonych: loleq123456
Najdokładniejsza data zdarzenia: wczoraj ( 26.04.19 ) ok. godz. 19
Opis zdarzenia: MEGARPG na minefox. Zatrudniłem gracza do pomocy na działce przy użyciu komendy /dzialka dodaj , teoretycznie gdy jestem offline, osoba dodana przez tą komendę nie ma prawa do żadnej ingerencji w działke, chwile pracował ale nagle wyrzuciło mnie z serwera i gracz powinnien nie mieć prawa ingerencji a on ukradł (podam itemy na których mi tylko zależy) : skrzynia wielkanocna i artefakty z expowisk : 0 ; 5 ; 10 ; 15 ; 20
Dowody: Screenshot z propozycją odkupienia skradzionych przedmiotów + mam świadka zdarzenia o nicku pitekxd (na pocztaku go też podejrzewałem)
Sugerowany wymiar kary: Brak bana (proszę tylko o zwrocenie itemów)
Serwer: Minefox

Zależy mi tylko na zwrocie przedmiotów, ban to wasza decyzja.
Screenshota wysłałem już.
Wstaw screenshot na tej stronie i wstaw linka w Dowody: aby administracja mogła to zweryfikować
Co do świadka - taki dowód nie jest ważny
(27-April-2019 19:20:09)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Wstaw screenshot na tej stronie i wstaw linka w Dowody: aby administracja mogła to zweryfikować
Co do świadka - taki dowód nie jest ważny

ale ten ss jest z duży
Screen z minecrafta jest średnio mniejszy niż 1MB, limit na tym hostingu to 5MB, powinno starczyć Smile
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/index.php
Ktoś mi polecił aby tam wysłać no i tak zrobiłem.
Znalazłem tego screena: [Obrazek: image.php?di=GI6T]
tak to ten i tu masz dowód kradzieży, proponował kwote za odkup, przedmioty na których mi zależy są napisane w poście jakby co mam też świadka do którego pisał ten złodziej.
Cytuje: dawaj okradniemy go
Niestety nie mamy ss tej wiadomości.
Świadek: pitekxd

A i jeszcze po tej wiadomości napisałem do niego, że mam ss tej rozmowy i ide na forum, nieodpisywał przez moment i się wylogował.
Tr00l w logach gry możesz znaleźć ten cytat "dawaj okradniemy go". Otwórz folder .minecraft oraz znajdź folder "logs". Znajdziesz tam wszystkie pliki z logami. I wybierz datę i tam powinien być ten cytat oraz inne jego slowa.
Ale to on pisał na privie do pitekxd , nie do mnie.

A źle napisałem sorry mój błąd, odpowiedź : że jak mu powiedziałem o są tej rozmowy to chodziło mi o rozmowę pokazaną na screenie wyżej.
Więc napisz do niego, żeby wszedł w swoje logi, znalazł te rozmowę i ją tutaj wrzucił jako dowód.
Stron: 1 2
Przekierowanie