27-April-2019, 19:18:21
Twój nick z gry: Tr00l
Nicki osób posądzonych: loleq123456
Najdokładniejsza data zdarzenia: wczoraj ( 26.04.19 ) ok. godz. 19
Opis zdarzenia: MEGARPG na minefox. Zatrudniłem gracza do pomocy na działce przy użyciu komendy /dzialka dodaj , teoretycznie gdy jestem offline, osoba dodana przez tą komendę nie ma prawa do żadnej ingerencji w działke, chwile pracował ale nagle wyrzuciło mnie z serwera i gracz powinnien nie mieć prawa ingerencji a on ukradł (podam itemy na których mi tylko zależy) : skrzynia wielkanocna i artefakty z expowisk : 0 ; 5 ; 10 ; 15 ; 20
Dowody: Screenshot z propozycją odkupienia skradzionych przedmiotów + mam świadka zdarzenia o nicku pitekxd (na pocztaku go też podejrzewałem)
Sugerowany wymiar kary: Brak bana (proszę tylko o zwrocenie itemów)
Serwer: Minefox
Zależy mi tylko na zwrocie przedmiotów, ban to wasza decyzja.
Screenshota wysłałem już.
Nicki osób posądzonych: loleq123456
Najdokładniejsza data zdarzenia: wczoraj ( 26.04.19 ) ok. godz. 19
Opis zdarzenia: MEGARPG na minefox. Zatrudniłem gracza do pomocy na działce przy użyciu komendy /dzialka dodaj , teoretycznie gdy jestem offline, osoba dodana przez tą komendę nie ma prawa do żadnej ingerencji w działke, chwile pracował ale nagle wyrzuciło mnie z serwera i gracz powinnien nie mieć prawa ingerencji a on ukradł (podam itemy na których mi tylko zależy) : skrzynia wielkanocna i artefakty z expowisk : 0 ; 5 ; 10 ; 15 ; 20
Dowody: Screenshot z propozycją odkupienia skradzionych przedmiotów + mam świadka zdarzenia o nicku pitekxd (na pocztaku go też podejrzewałem)
Sugerowany wymiar kary: Brak bana (proszę tylko o zwrocenie itemów)
Serwer: Minefox
Zależy mi tylko na zwrocie przedmiotów, ban to wasza decyzja.
Screenshota wysłałem już.