MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Cheaty-wyjaśnienie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Witam , otóż zostałem zbanowany na serwerze mineserwer.pl za cheaty . Nie ukrywam miałem cheaty ale nie na ten serwer , gram na serwie Magic... z cheatami i jak wszedłem na ms (chat mam prawie zawsze wyłączony) nie wiedziałem że gram na flarze . Dopiero po tym jak koxu mnie nagrał zobaczyłem że mam wybraną paczkę ''flar'' . Nie zrobiłem tego specjalnie tylko za sprawą przypadku , bo się zapomniałem bo jak wyszedłem z tego serwa i wszedłem na ms nic nie było widać że mam flara (miałem wszystko wyłączone ) ale na flarze kill aura i tp. się same włączają kiedy są w pobliżu gracze ! Nie zrobiłem tego celowo ale myślę że mi wybaczycie ;(
Wybaczam ci, ale na przyszłość uważaj Smile.
Dziękuje Rolleyes
(29-August-2015 15:29:44)mistrzplackiiii napisał(a): [ -> ]Wybaczam ci, ale na przyszłość uważaj Smile.
zabij się

A ty czempion miałeś cheaty gówno nas obchodzi że niby przypadkiem ich nie wyłączyłeś tak samo ja mogę pobrać huzuni i go nie używać ale kogo to będzie obchodziło
zasada jest prosta cheaty=ban
Tomek każdemu się zdarzy błąd który potem się odbija dalej i robi dziury w których zakopujesz się sam !
Czepion to kup UB Tomek4115 ci już wyjaśnił cheaty=ban a na forum to nwm może po paru tygodniach dostaniesz UB
A co mnie to obchodzi nie moja wina że jesteś takim noobem że grasz na cheaty świadomie używałeś tego gówna wiedziałeś jakie są konsekwencje
Grałem na cheatach bo są serwery z cheatami , gram na jednym z nich !

Na forum mam bana jedno dniowego !
A czy on kuzwa od was chce unbana on tylko napisał że przeprasza Big Grin Tongue
Ale problem.
Koles uzywal cheatow bo jest totalnym jednokratkowcem grajacym na strzalkach i bijacym spacja to musial sie dopomoc.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie