MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban za nic !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zostałem z banowany na forum za odpoczniesz sobie od forum ! I to niby ma byc powód bana ?
Ma bana na serwerze za cheaty ale za co na forum.
I to na każdym moim koncie Cam mnie banuje za nic na serwie !
Tak są takie powody bana nadawane przez pomocników, oznacza to iż mniej więcej że zachowywałeś się poniżej krytyki, nie nasza wina że nie umiesz ścierpieć że ktoś ci nagrał jak masz cheaty i że twoje podanie zostało odrzucone.
PS: Masz 100% ostrzeżeń więc kary są surowsze.
Na serwie jesteś banowany przeze mnie. Zarobiłeś wczoraj i dzisiaj bana za cheaty na serwerze - nie myśl sobie ze wbijesz od razu na kolejnym multikoncie.
I co ja mam niby ból dupy? Ja nie wypominam nikomu tego !
Miałeś bana za cheaty powinieneś kupić UB a nie wchodzić na multikoncie na serwa dobrze że cie banuje
Piotrku ale poco kłamiesz jestem banowany ciągle za multi a ciągle pisze ze zostalem poprzednio zbanowany za cheaty !
Wczoraj zbanował Cię Kalis, dzisiaj Iron/Cam za flare. Jak widziałem że wchodzisz na multikach - dostawałeś perma za multikonto. Nie wiem czego nie rozumiesz?
Powód bana - multikonto, poprzednie zbanowane za cheaty.
Nie wiesz ?

Poprzednio zbanowali mnie za multi to dlaczego pisze że poprzednio zostałem zbanowany za cheaty ???
Przekierowanie