MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Usuniecie klasy EasterEgg
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Oztatnio została dodana klasa EasterEgg chyba na zawsze (ale nie mam pewności) .
Klasa ta według mnie jest zbyt mocna a łatwa do zdobycia . Kurczaka w którego zmienia sie gracz po uzyciu jest bardzo ciezko trafić a gracz z boskimi przedmiotami i z ta klasa jest nie do zabicia. Również cooldown na tej klasie jest zbyt krótki.
To tyle jesli ktos sie ze mna zgadza prosze o poparcie posta .
Klasa jest darmowa. Napisałeś że klasa jest łatwa do zdobycia, więc czemu sam jej nie zdobędziesz i nie będziesz nią grać? Cooldown mogę wydłużyć, aczkolwiek i tak ta klasa zniknie za jakiś tydzień.
Zaraz, ale dlaczego odrazu usuwać ..? Bez podstawnie i bez poparcia ze strony graczy tworzysz ankietę... Mi np podoba się klasa EASTEREGG. Podoba mi się to w jaki sposób się ją zdobywa i jakie posiada umiejętności. Moim zdaniem ta klas powinna pozostać jeszcze z 1 tydz ( okres WLK). Następnie wprowadził bym np : podobna rzecz do miesiąca maja. Coś co wiąże się z tym miesiącem. Smile
jak sama nazwa wskazuje klasa jest czasowa więc nie ma co marudzic Wink pewnie przy innych światecznych eventach pojawią się inne tego typu Smile
Przekierowanie