MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Serwer diskord.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Ostatnio na SkyBlok wpadłem na pomysł żeby stworzyć serwer na discordzie dla tych co grają na SkyBlock.

Pytałem się na chat innym i powiedzieli że spoko pomysł.

Ja miałem na myśli żeby chat zastąpić serwerem na discordzie.

I teraz pytanie do administracji :
Czy stworzenie takiego serwera i podanie go innym na chat jest karane ?
Jeżeli tak to czym i na ile ?

Kto to przeczytał może powiedzieć swoją opinie na takie zastąpienie chatu.

Jeżeli dostanę zgodę od administracji to serwer na discordzie powstanie jeszcze dzisiaj.

Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedz.
Z góry dzięki
Od zawsze powtarzane jest, że discord jest programem konkurencyjnym dla TeamSpeaka, którego używa nasza serwerownia. Równie dobrze, aby porozmawiać z osobami grającymi na sky block możesz dołączyć do Strefy Administracyjnej (Ekipy Sky Block) na teamspeaku, lub utworzyć kanał prywatny i zaprosić tam ludzi.
Poza tym temat był już poruszany o tutaj:
http://mineserwer.pl/Temat-POMYSŁ-DISCOR...#pid362826
i w wielu innych podobnych tematach na forum.

Cytat:Czy stworzenie takiego serwera i podanie go innym na chat jest karane ?
Jeżeli tak to czym i na ile ?

Jest to traktowane jako reklama - tak samo jak innego ts, serwera itd.

Oczywiście możesz stworzyć sobie serwer, ale nie rozgłaszać go na chacie publicznym. Jest to niepotrzebne w mojej opinii Tongue
Kolega wyżej wspomniał już chyba o wszystkim. Pisałem ci także o tym na serwerze, że pomysłu tego zrealizować nie możesz, ponieważ będzie to karane banem.
Maciewek podał ci altrenatywny pomysł na rozwiązanie pomysłu z dołaczeniem do strfy administracji Wink
Haha cos ci nie pyklo podlizanie się użytkownikom XD
(25-April-2019 16:55:13)Please napisał(a): [ -> ]Haha cos ci nie pyklo podlizanie się użytkownikom XD
haha, coś ci nie pykło i masz warna 20% XD

Kolejny twój post, który nie będzie wnosił do tematu czegoś nowego, spotka cię kolejnym banem na Forum - może kiedyś się nauczysz...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie