MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odzyskanie klasy EasterEgg
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Zapewne większość osób już wie że jest koszyk na lobby dzięki któremu można mieć klasę EasterEgg nie dostępną do kupna. Dużo osób już ją ma, ja też ją miałem ale tylko na rundę jest możliwość oddania klasy ponieważ gdy szumielxd wprowadzał koszyki na lobby klasa była dostępna na rundę gdzie sam powiedział że jest błąd i od następnego uptade będzie ona na zawszę. Jest możliwość o odzyskaniu klasy EasterEgg?
Nic oddawane nie bedzie, nawet jakbym chcial. Po prostu przebiegnij sie jeszcze raz. Zaraz wszyscy beda tak chcieli.
No okej ale to jest nie sprawiedliwe bo oni mają tą klasę na zawsze a ty mnie widziałeś jak miałem tą klasę jako pierwszy a potem jej nie miałem więc ?
Daj mi do tego permissje to pogadamy. Widze latwiej ci pisac bezsensowny watek niz przebiec sie po mapie i po prostu znalesc jeszcze raz ten koszyk. Niesprawiedliwe to jest zycie w Afryce, a nie fakt ze klasa na poczatku KAZDEMU byla nadawana czasowo. Jakos Kiciek37 potrafila biegac i szukac tej klasy, pomimo ze juz raz ja miala. Jak masz taki problem moge usunac ta klase i zadnej nowej nigdy nie dodawac jak maja sie z tym wiazac takie wielkie zale.
Dobra mam już klasę, sorry za bezsensowny wątek
Na przyszłość "REPKI" Nie służą do komunikacji od tego jest wiadomość prywatna albo posty w wątku.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie