MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam w tym wątku chciałbym przedstawić swój problem z którym nie umiem sobie poradzić. Sytuacja zaczęła się już nie cały tydzień temu kiedy chciałem zagrać na turnieju na WD MF. Lecz gdy włączyłem gre i wszedłem w zakładke multiplayer nie mogłem wejść na serwa. Początkowo myślałem ze mam problem z netem albo z java więc zrobiłem reset kompa i routera nic nie pomogło. Zainstalowałem jave też nic. Lecz patrząc dzisiaj zauważyłem szczegół. Co jakieś 5 sekund tam gdzie jest pokazany ping koło serwera jest zielony a 5 sekund później jakby pojawia się wyszukiwanie sieci. I tak w kółko już nie wiem co robić..Angry
Możliwe, że masz coś nie tak z kartą sieciową. Spróbuj ją zrestartować. Kiedyś miałem podobny problem i mi to pomogło.
Spróbuje ostatnio też zaktualizowałem system do windows 10 i same problemy są... Jak to nie pomoże zresetuje kompa i może to pomoże.
@edit AfkaMod twoja rada okazała się kluczem do sukcesu i działa teraz wszystko Smile Dzięki.
Do zamknięcia.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie