MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ta różdżka to chyba żart
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Serwer: Minefox.pl Megarpg
Nick: narthiker

W temacie od razu wrzuciłem temat różdżki, ale zanim to, to szybka prośba. Na działce admina można zakupić bloki, skrzynie itp. na działkę. Chciałbym aby zostały dodane też armor standy, wyłącznie w celu upiększania działki. Nie wiem jednak czy nie przeszkodzi w tym dostępność serwera na wersję 1.8.

Tak więc wracając, dokładnie chodzi mi o różdżkę VI.
Przedmioty potrzebne do wykonania:
Trzony I-VI. Nie ma problemu.
128 kamień mroku. Nie ma problemu.
128 kość hydry. No właśnie. Tu jest problem. Hydra - przeciwnik range, więc trzeba za nimi biegać. Nie respią się w grupach, więc bicie jeż nie jest zbyt szybkie. Szansa na drop około 10% z tego co zauważyłem. Podsumowując to wszystko, nie uważacie że zbieranie tego jest trochę że tak powiem, nieefektywne? Różdżka sama w sobie nie daje niesamowicie dużego boosta nad V, a żeby ją zdobyć trzeba trochę popracować. Jeżeli ktoś chce zebrać Maskę z poziomu 50 oraz różdżkę to zrobienie tego do 55 lvl jest niemożliwe. Porównując to z poprzednimi różdżkami czyli V, oczy giganta które zdobywało się tak naprawdę przy okazji biegając po spocie, IV czyli 5 zegarów które także zdobywało sie przy okazji, ponieważ zdobycie maski było proste, a boss cały czas się pojawiał. W skrócie uważam że sama ilość potrzebnej kości powinna zostać zmniejszona do 64, zwiększanie dropu nie miało by sensu, ułatwiłoby to za mocno grę i zdobywanie gemów, a zmniejszenie kosztu raczej nie będzie miało na to wpływu. Pozdrawiam czytających i administracje :_
Ja się wypowiem tylko o pierwszej części: armorstandy są dostępne w 1.8, a więc nie powinno być problemów
zmniejszylem ilosc niemal o polowe ze 128 do 75. Po resecie zoabczysz zmiany.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie