MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Ts podczas turnieju
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć
Po wczorajszym turnieju wpadłem na pomysł żeby jeden raz zrobić turniej gdzie ts będzie wymagany,ponieważ wczoraj z mojej drużyny na ts`ie było akywne tylko 5 osób więc zero komunikacji a nie jesteśmy robotami by pisać jak jakiś flash.Odrazu napisze że nie chodzi mi oto żeby każdy miał mikro tylko oto żeby osoba miała słuchawki i słuchała co team mówi i taka osoba poprostu odpisuje na czacie teamu.
W tym wątku chce tylko się zapytać czy taki turniej byłby możliwy proszę o wypowiedz graczy i administracji.
Ts nie jest obowiązkowy nie każdy musi na nim siedzieć Smile w regulaminie jest jasno opisane.
Czytaj ze zrozumieniem
Popieram pomysł MagicNitroez u nas w team było tylko 5-6 osób z ts. Było to bardzo denerwujące, nie było można się dogadać. Np. My na ts chcemy robić mury to inni, ktorzy nie mają ts, budują inne. Oraz z tepaniem i bronieniem były problemy. Wystarczy aby oni nas słyszeli to będzie dobrze. Ts przecież tak dużo miejsca nie zabiera na dysku.
Nikogo nie zmusicie do posiadania/instalowania ts i uczestniczenia w rozmowach. No przepraszam, ale nie znajdzie się 50 graczy, wśród których nie ma osób które nie chciałyby instalować ts. Komunikować się można również na chacie - wiadomo jak autor pisał, jest to nie komfortowe, ale jest to również ostateczność w sprawach komunikacyjnych
nikt nie bedzie weryfikowal czy 80 graczy zainstalowalo i jest ciagle na ts... nawet jak taki wymog wproadzisz to finalnie polowa nie bedzie miala mikrofonu albo nie bedzie chciala rozmawiac.... albo po prostu z jakis przyczyn nie bedzie mogla tego robic - efekt ten sam.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie