Cześć mam pytanie odnośnie turniejów ponieważ zawsze dajecie jakieś 3 tygodnie na zapisy i moje pytanie brzmi dlaczego aż tak długo? Nie chodzi mi oto żeby turniej był co tydzień albo żeby na zapisy były 2-3dni. Ale tak długie oczekiwanie na turniej/e jest trochę WEDŁUG MNIE za długi jest szansa żeby skrócić to do 10-12 dni ?
Oczywiście jest to tylko moja sugestia i pytanie do administracji
Jak będzie za często to się ludziom znudzi a to musi być coś odświeżającego od zwykłej gry
Ale nie chodzi mi oto żeby turniej był co parę dni może np ,że turniej się będzie planowało np. co 16-18dni a na zapisy będzie 11-12 dni

Nie i jeszcze raz Nie
Teraz turnieje są ciekawe bo nie każdy kto ma itemy boskie na nim gra
A po skróceniu czasu popularność turnieji spadnie
Ja bym wolał gdyby został zorganizowany turniej gdzie każdy musi być aktywny na ts`ie
Ponieważ wczoraj na turnieju z mojej drużyny na ts`ie były aktywne tylko 5 osob wraz zemnom
(21-April-2019 10:05:03)MagicNitroez napisał(a): [ -> ]Nie i jeszcze raz Nie
Teraz turnieje są ciekawe bo nie każdy kto ma itemy boskie na nim gra
A po skróceniu czasu popularność turnieji spadnie
Ja bym wolał gdyby został zorganizowany turniej gdzie każdy musi być aktywny na ts`ie
Ponieważ wczoraj na turnieju z mojej drużyny na ts`ie były aktywne tylko 5 osob wraz zemnom
Najpierw przeczytaj to co napisałem pózniej się wypowiadaj. Widać ,że nie do końca przeczytałeś to co napisałem