MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nagrody
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pewnie na początek mnie wyśmiejecie jako iż sam Banan to powiedział ,że nie będzie nagród za 2 miejsce nie mówię tutaj o jakiejś dużej stawce ale kurcze bananie drogi cytuje twoje słowa: "wydałem chyba TYLKO 4k. Cztery tysiące jest to duża kwota jeżeli chodzi o WD. Rozumiem wszystko mówisz ,że u was nikt nie miał klasy i itemów oprócz ciebie i Michała u reszty teamów owszem ludzie mieli itemy ale bananku u was jednak pojedyńcze osoby też miały ity no ale mniejsza. Jest to tylko moja propozycja nie mówię o nagrodach jakiś wielkich ale jakieś 5k według mnie powinniśmy dostać.
Jeżeli chodzi o sam turniej to był świetny emocje były niesamowite. Turniej jak najbardziej na +. Tylko zrozumcie ,że 2 miejsce trudno było wypracować. Może zrobi ktoś jakąś ankietę i przegłosujemy
(20-April-2019 18:41:39)Szymek350 napisał(a): [ -> ]Pewnie na początek mnie wyśmiejecie jako iż sam Banan to powiedział ,że nie będzie nagród za 2 miejsce nie mówię tutaj o jakiejś dużej stawce ale kurcze bananie drogi cytuje twoje słowa: "wydałem chyba TYLKO 4k. Cztery tysiące jest to duża kwota jeżeli chodzi o WD. Rozumiem wszystko mówisz ,że u was nikt nie miał klasy i itemów oprócz ciebie i Michała u reszty teamów owszem ludzie mieli itemy ale bananku u was jednak pojedyńcze osoby też miały ity no ale mniejsza. Jest to tylko moja propozycja nie mówię o nagrodach jakiś wielkich ale jakieś 5k według mnie powinniśmy dostać.
Jeżeli chodzi o sam turniej to był świetny emocje były niesamowite. Turniej jak najbardziej na +. Tylko zrozumcie ,że 2 miejsce trudno było wypracować

http://mineserwer.pl/Temat-8-Turniej-Woj...istracyjna
Polecam przeczytać jeszcze raz ze zrozumieniem Smile. Wyraźnie czarno na białym jest napisane. Tongue
Wydałeś 4k przegrałeś i je straciłeś... czego nie rozumiesz? :Z kolega wyżej podlinkował ci zasady regulaminu które byly jasne od samego poczatku, jesli nie potrafisz brac udzialu w rozgrywce grupowej ani czerpac z tego zabawy to nie uczestnicz w tego typu eventach.

W kolejnym turnieju nagroda będzie podwójna i do wygrania będzie 40000$.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie