Ostatnio gram na WD od ch**a cheaterów (sorki za przekleńśtwo).Mapa piekło każdy ma wiaderko bierze se lave i każdego podpala co ma all boskie i eq diax i można się na maxa wkurzyć!!! Dajcie jakiegoś co jest dobry w łapaniu cheaterów 24 h bo naprawde odechciewa się grać i ci podpalaczy też jest dużo...
Zrobćie coś z tym najbardzej aktywni pomocnicy na WD to ironhide on tam tylko gra i nikt więcej czasami też camrakor!
Proszę o dodanie pomocnika na WD który by mógł liczbe cheaterów zmniejszczyć i by grał 12 lub 24 h dziennie.
Sorry za orto

Ok, rzucam pracę, zostawiam rodzinę, nie będę spożywał posiłków tylko dlatego, żeby grać 24h na dobę na WD... Pomyśl czasami co piszesz. Wczoraj przesiedziałem na WD sporo czasu - o tym już nie wspomnisz, bo po co. To, że nie odzywam się tak jak Iron na czacie nie znaczy że mnie nie ma - lepiej jest wtedy sprawdzać graczy jak mają świadomość że nie ma pomocnika na trybie.
Zabardzo cb nie widziałem na WD :/ mi chodzi żeby czasami tam zajżeć pograć z 6 godzin

To samo mogę powiedzieć o Tobie, że Cię nie widziałem... Pograć 6h? Nawet nie mam tyle czasu wolnego po powrocie do domu. Może jeszcze z Tobą na Skype, żeby czas umilić.
Nie mówie o tobie akurat może jakiś inny pomocnik?
Niektórzy pomocnicy mają też rodzinę i nie myśl sobie że ją porzucą żeby grać w grę !
Co mi tam 3 godziny przed kompem 6 to troche przesadziłem :/
Pieklo - mapa na której jest lawa. głupio bo kurde mam boskie zamówione , nie mam vipa i seta nie mam. co prawda moglbym zrobić set ale mogę zdobyc ale dedlem typka mam 3hp i wskakuje mi do lawy i RIP...
Jak idziesz i nawet przeskoczysz to cie i tak podpala ;-;
I to właśnie jest problem tego serwera. Jest pełno graczy, którzy nie spełniają warunków by zostać pomocnikiem, a np. jeden z nich mógłby wyłapać więcej cheaterów niż cała reszta razem wzięta.
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka